Gazetemiz Sahibi Neşe Yıldızhan’a gündeme dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Büşra Telli, kadınlar için yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.

GÜNEŞİN KADINLARI KADIN KOOPERATİFLERİ PROJESİ

Başkan Telli, partilerinin Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştıkları kadınlar için çok önemsedikleri "Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifleri Projesi" Projesi hakkında; “Partimizin Kadın Politikaları Başkanlığınca, kadın istihdamına destek için başlatılan çok önemli bir proje. Şu ana kadar 4 ilde hayata geçirdildi. Biz de Kahramanmaraş'ta bu projeyi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Projemizin amacı; kadınlarımızın üretim yapabilmeleri için gerekli organizasyonun oluşturulması ve küçük yatırımlarla ciddi katma değer elde etmeleri sağlamak.

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çocukların gelişimi gibi konularda da orta ve uzun vadeli katkıları olacak proje sayesinde ekonomik özgürlüğünü kazanan kadınlar, hukuken sahip oldukları haklarını bilmek, araştırabilmek ve onlara sahip çıkmak konularında zaman içinde daha güçlü olacak” dedi.

Partili partisiz bütün kadınlara ulaşmak istediklerini belirten Başkan Telli; “Amacımız sadece partimizin üyesi kadınlarımıza hizmet etmek değil, şehrimizde yaşayan tüm kadınların güçlenmesini sağlamak” dedi.

Başkan Telli, aynı zamanda yayın hayatına kısa bir zaman önce başlayan, sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapan Gazetemiz Sahibi Neşe Yıldızhan ve Maraş Aktüel Sahibi Sibel Atıcı’nın hazırlayıp sunduğu Kent Kulisi programına hayırlı olması temennisinde bulundu ve ekledi: “ Programınızı takip severek ediyoruz. Daha başarılı işlere imza atacağınıza inanıyoruz. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor ve çok daha başarılı işlere imza atacağınıza inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldızhan, Başkan Telli ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Telli’ye, Kadın Politikaları Teşkilat Başkanı Ayla Çiftçi, Kadın Politikaları STK Başkanı İrem Kazancı Çınar, Onikişubat İlçe Kadın Politikaları Başkanı Şenay Tanır ve STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Filiz Kezer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi