Türkoğlu Belediyesi teknik belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında, yeni evlenen çiftler için “ Her Yeni Bir Başlangıç, Her Fidan; Yeni Bir Hayattır” adlı proje daha gerçekleştirdi.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla yeni evlenecek çiftlerimiz için hatıra ormanına dikilecek her fidan üzerine çiftlerinin isimleri yazılacak. Çiftlerin en mutlu günlerinde diktikleri fidanlar doğacak çocuklarıyla büyüyecek, ağaç haline gelecek; dedeler torunlarına diktikleri fidanı gösterebilecek. Torunlarda dedelerinin hatırasına sahip çıkarak ormanla ve doğayla bütünleşecek. 

Fidanlar evli çiftlerimiz tarafından toprakla buluşturulacak. Bu proje kapsamında ilk olarak Ümit- Esra ARAZ çiftlerimiz kendi adına hatıra ormanına 2 adet mutluluk fidanlarını Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ öncülüğünde diktiler. Açılış konuşmasında Başkan Okumuş; “Bugün belediyemizin güzel bir projesine daha imza atıyoruz. Sağlıklı şehirler, sağlıklı ve mutlu insanlardan geçer. Bunun için sağlıklı, mutlu bir hayatın evresi olan her gencimizin hayali olan evlilikle beraber belediyemiz de güzel bir proje başlattı. Her evlenen çiftlerimize bu ağaç kampanyası dolayısıyla, bugün projemiz kapsamında ilk evlenecek olan, değerli personelimiz Ümit Bey ve Değerli Eşi adına ormanlığımıza 2 adet fidan diktik. İnşallah ilerde çocukları olduğunda da yine buraya bir fidan dikeceğiz. Çocuğun büyümesiyle fidanımız da burada büyüyecek askere giderken buradaki büyüyen fidanlara gelip bakacak. Onun için bu projeye biz çok önem veriyoruz. Burada yetişen fidanlar inşallah mutluluğu uzun sürmesine aynı yastıkta kocamalarına vesile olur. Bundan dolayı Ümit Beye ve Eşine belediyemiz adına hediyelerini değerli eşimle birlikte takdim ederek, ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Damat, Ümit Araz ise; İlçemizde ilk defa böyle bir proje uygulandı. İlk defa bu projeye biz dahil olduğumuz için mutluyuz. Sayın Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, diyerek konuştu.

Editör: Haber Merkezi