Siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum yemeğinde yüzlerce misafir ağırlandı.

Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Fi Demir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koşargelir: “Kardeşliğimizin ve maneviyatımızın ön plana çıktığı bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz Kutlu Doğum Yemeğimizi dostlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İçinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftasının maneviyatının tüm dünyayı aydınlatmasını dileyen Koşargelir: “Zulümlerin, savaşların son bulmasını, dünyamıza barış gelmesini temenni ediyorum” dedi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ”İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah'ın son elçisi Hz. Muhammed (SAV)'in kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir.

Peygamberimizin güzel ahlakı, herkesi kucaklayan sevgisi inşallah tüm insanlığa yayılsın. Huzur için O’nun barış, huzur ve kardeşlik yolundan geçmeye gayret etmeliyiz.

O’nun yolundan gitmek, kardeşliğimizi pekiştirmek için birbirimize hoş görü ile yaklaşıp, dostluklarımızı pekiştirmeliyiz.

Tekrar Kutlu Doğum Haftasının tüm dünyamıza hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum.

Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yemek ikramının ardından edilen duaya hep birlikte “Amin” denildi.

 











Editör: Haber Merkezi