Başkan Çeleğen mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasındaki hafta ‘Turizm Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Turizm, ekonomik kalkınmaya çok büyük bir katkısı olan ve tüm dünyada hızlı gelişen ve genişleyen sektörlerin başında gelmektedir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti Ekinözü'nde ağırlıyoruz. Alternatif turizm faaliyetleriyle turizmin çeşitlendirilmesi ve sürenin uzatılarak turizmin 12 aya yayılması amacıyla Ekinözü için yoğun bir tanıtım çalışması yapıyoruz. Bilindiği gibi İlçemizde İçmelerin olması sağlık Turizmin, doğa ve ilçemizin güneyinde yer alan inanç turizminin yaygın olduğu Kahramanmaraş'ın önemli bir cazibe merkezidir.  Yukarı, Aşağı, Orta İçmeler Roma dönemine ait olduğu belirlenen tarihi küvet  gibi birçok tarih ve kültür varlıklarına sahip olan  ilçemizde görülmeye değer nice doğa harikası mekânlar bulunmaktadır. 
 


Bütün bu güzelliklere sahip olan İlçemizi AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal sayesinde Dünya’ya bütün yönleriyle tanıtıp turizm sektöründe istenilen bir seviyeye ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal ve şehrimizdeki turizm sektöründe yer alan kişilerin kurumların temsilcilerine kent tanıtımına sundukları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum.”
 
COĞRAFYA
İklim ve tabiat şartları olarak İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinin tipik özelliklerini taşımaktadır. Ekinözü İlçesinin doğusunda bulunan Nurhak İlçesi, batısında Göksun İlçesi, kuzeyinde Elbistan İlçesi, Güneyinde Kahramanmaraş ili ve Çağlayancerit İlçesi yer almaktadır.
 
İlçenin rakımı 1200 metredir. 17 Köyü, 77 Mezrası ile 692 Kilometrekare alana yayılmıştır.

İÇMELER 
Birbiri ardına sıralanmış üç su kaynağı düşünün Kahramanmaraş’ta. İçenlere ve banyo yapanlara şifa dağıtan üç kaynak… Bugün hep birlikte İçmeleri avucumuza nakşedelim, Ekinözü’nde kısa bir tur atalım hadi!

Kahramanmaraş’ın Ekinözü(eski adıyla Cela) ilçesine bağlı Aşağı İçme, Orta İçme ve Yukarı İçme adında üç mahalle varmış. Sağlık turizmine açık, yerli turist ağırlayan bu sade ilçeye can katarmış. Sağlığı veren, turisti çeken nedir diye sorar gibisiniz. Cevabı:  Acı su… Adı acı ama tadı bildiğimiz acılardan değil. İçinde barındırdığı metaller ve mineraller nedeniyle ağızda bıraktığı madeni tattan dolayı halk acı su demiştir bu kaynaklara. Binbir derde devasıyla meşhur kıymetli bir nimetmiş. 



İÇMELERİ TANIYALIM 
Buralarda binlerce yıldır mahalle çeşmesinden şifa akıyor. Efsaneymiş gibi anlatmaktansa hadi gelin içindeymiş gibi tanıtayım sizlere.

Ekinözü ilçe merkezine en yakın olan kaynak 2 km uzaklıkta bulunan Yukarı İçme. Aşağıya doğru aynı yol üstünde uzanıyor diğer ikisi de. İlçe merkezine Orta İçme 2,5 km, Aşağı İçme ise 4 km uzaklıkta. Ekinözü’ne vardığınızda bütün tabelalar içmelere ayarlıdır. Geniş yollar sizi hep içmelere ulaştırır. Dilerseniz Yukarı İçme’den başlayıp Orta ve Aşağı İçmelere doğru sırayla tanımanız mümkün.

Birbirine kısa mesafede olması seçim yapmak için görüp karar verme lüksü sunuyor bizlere.

Yapılan analizlere göre üç kaynaktan da çıkan sular kimyasal ve fiziksel özellikleri bakımından birbirine benzer. Her üç içme kaynağının sularında kalsiyum, magnezyum, demir, sodyum, karbondioksit, bikarbonat gibi maden ve mineraller bulunur. Renksiz, kokusuz ve berraktır. İçinde bulunan demir ve diğer mineraller suya değil ama bir gün içerisinde çöktükleri zaman bulundukları kaba ve çeşmenin döküldüğü yere kırmızı bir renk bırakmaktadır. Bu kaynaklar kimyasal sınıflandırmaya göre; bikarbonatlı (HC0 3 ), kalsiyumlu (Ca+2) ve magnezyumlu (Mg+2) sular grubuna girmektedir. Fiziksel sınıflandırma göre ise hipotermal ve hipotonik sular grubunda yer alırlar. Soğuk diyebileceğimiz 13 °C civarında sıcaklığa sahiptirler. 3000-4000 mg/lt arasında değişen yüksek mineralizasyon oranına sahiptirler. Yukarı içme 0,96 lt/sn, Orta İçme 0,66 lt/sn, Aşağı İçme ise 0,41 lt/sn debiye sahiptir. Yılın her döneminde kaynakların üzerine yapılan çeşmelerden aynı debi ile akarlar.



İÇMELERDE KİMLER GELİR NEREDE KONAKLANIR 
Başta Güneydoğu olmak üzere, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz bölgelerindeki Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya gibi birçok ilden yılda yaklaşık 150.000 ziyaretçi bu içmeleri şifa bulmak için ziyaret etmektedir. Dışardan gelen ziyaretçiler büyük çoğunluğu oluşturur ve genelde hem mevsim şartları hem de okulların tatil olması nedeniyle yaz aylarında yoğunluk yaşanır. Sanılanın aksine burayı ziyaret etme sebebi olan acı su ücretsizdir. Dileyen çeşme başında avuç avuç içebilir, dileyense sürahisine bidonuna doldurup yanında götürebilir. İçmelere çevre illerden gelen ziyaretçiler suya değil konaklama ve yemek gibi diğer ihtiyaçlarına para harcarlar. Şifa bulmak için dışardan gelenler genelde bir hafta ile bir ay arasında değişen sürelerle konaklarlar. Alt ve orta gelir gurubuna hitap eden düşük bütçeli çok sayıda otel ve pansiyon bölgede bulunmaktadır. Çocuklar için oluşturulmuş küçük lunapark, çay bahçeleri, Yukarı İçmelerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesin Mesire alanları  ,Futbol sahaları ,Restorandı  oyun salonları gibi ekstra hizmetler de İçmeler de yüksek sezon da mevcut. Yöre halkı ve yakın ilçelerden şifa arayanlar genelde günübirlik ve konaklamasız içmeleri ziyaret ederler. İçmelerdeki otel ve pansiyonlar ile diğer tesislerin iletişim bilgilerine Ekinözü Belediyesi’nden ulaşabilirsiniz

Bu bol mineralleri sulardan, adından da anlaşılacağı üzere genelde içerek yararlanılmaktadır. İçme kürü olarak; böbrek, idrar yolları, safra kesesi, mide, bağırsak, basur, nefes darlığı, iç guatr, şeker, karaciğer ve damar sertliği rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Etrafta su içtikten sonra zıplayanları, koşturanları görürseniz bilin ki böbrek taşı düşürmeye çalışıyordur.

Az da olsa banyo kürü uygulaması da yapılmaktadır.  Banyo kürü şeklide ise romatizma, stres, cilt hastalıkları, kronik bel ağrısı şikâyetleri, yumuşak doku zedelenmeleri ve eklem burkulmaları, ortopedik operasyonlar, beyin ve sinir cerrahisi sonrası gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumları ve spor yaralanmalarında tamamlayıcı tedavi unsuru olarak kullanıldığı belirtilmektedir.. İçmelerde kendine ait kaynağı olan otellerde, hamamında banyo hizmeti de vermektedir. 

Orta İçme’de çeşmeden ayrı olarak, çamur banyosu şeklinde kullanılan başka bir kaynak da mevcuttur. Bu kaynağın 1990’larda bölgede görev yapan bir kaymakamın kayınvalidesinin uzun yıllar muzdarip olduğu bir cilt hastalığını birkaç uygulama ile iyileştirdiğini yöre halkı anlatır.

Aynı zamanda içme suları şişelenerek Elbistan, Afşin gibi çevre ilçelerde ve Ilıca gibi bir diğer sağlık turizmi merkezinde satılmaktadır. 



İÇMELER'DE NELER TÜKETİLİR VE KONAKLAMA 
Akan acı suyun yukarıda saydığımız şifaları duvarlara anıları olan özel bir fotoğraf gibi asılmış. Birçok iç hastalığa iyi gelen suyun bir de içiliş usulü var. Tadını garipseyenlerin şifa bulmak için ilk başta ürettiği formül olsa gerek bu usul. Çeşmelerin hemen yanı başında bulunan tatlıcılara oturabilir, birbiri ardına sıcak yağla buluşarak kızaran halka tatlıların cızırtısı eşliğinde masanıza gelen içme suyunun acısını tatlının tadıyla bastırabilirsiniz. Bunun yanında bir de içme tavası vardır ki, eğer hazırlayan fırına acı olmasın demediyseniz yangınınızı söndürmek için acı suya koşturur sizi. Çevre köylerden günlük gelen et ve süt ürünlerini, balı, meyve ve sebzeleri içme çarşılarında bulabilir, her öğününüzde güvenle tüketebilir, evinize dönerken yanınızda bu doğal ürünlerden götürebilirsiniz.

Lüks otelleri, pahalı mağazaları bir kenara bırakıp; ormanlar arasında doğal güzelliği, temiz havası, binlerce yıldır akmaya devam eden maden suyu ile samimi bir ortamda şifa aramak ve Maraş Avucumda demek için, Ekinözü’nün bu şirin turizm merkezine hoş gelmelisiniz.

ULAŞIM 
Kahramanmaraş ve Göksun üzerinden gelenler Elbistan’a 10 km kala sağa dönüp yolu 15 km boyunca takip ederek Ekinözü ilçesine ulaşabilirler. Orada bütün yollar ve levhalar sizi İçmelere ulaştıracaktır. Malatya ve Nurhak tarafından gelenler ise daha kestirme bir yol önereceğiz. Elbistan kent merkezinden 15 km uzaklıkta bulunan İçmelere Belan geçidini kullanarak ulaşabilirsiniz..

NOT: Tedavi amaçlı gelmek isteyenlere Doktor tavsiyesi önerilmelidir.
 
İçmelerin, cilt, mide ve böbrek hastalıklarına çok iyi gelen bir suyu vardır. Özellikle yaz aylarında hem tatil hem de şifa amacıyla yoğun ziyaretçi akınına uğrayan İçmelere gelen misafirler için temiz ve modern oteller mevcuttur

NERGELE ÇAYI 
Ekinözü İlçesi doğal güzelliği ile hem yerli hem yabancı turistleri cezbeden turistik yerdir.  İçmelerden 3 Km Aşağısında Gözpınar Köyündeki Negele suyunu yamaçlardan düşen kayaların İçersinden akmasıyla  süzülüyor Nergele'den , Kandil Barajına doğru ağaçların arasında Yaklaşık 15 km akıyor  Nehirin  etrafında günlük bir tatiliniz geçirmek için   Ekinözü yemeklerini  yiyebileceğiniz restoranlar da mevcuttur aynı zaman Nergele Çayı Üzerinde doğal alabalık tutmanızda mümkündür  . 



YAYLAR 
Ekinözü'nün güzelliği ile hayran bırakan ve turist akınına uğrayan yaylalarından biri olan Salavan Dağı yükseklerindeki Sulak Yaylası’na yazın ortasında bile gitseniz kar ile karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Yayla havasını solumak ve Ekinözü İlçesini ayaklarınızın altında seyir etmek isterseniz Sulak Yaylası’na uğramalısınız.

Ekinözü İlçesin benzersiz manzaralarından birini sunar Sulak, Yılan Ovası sinekli Yaylası.  Özelikle Yılan Ovasındaki Sinekli Yaylası, yeşillik alanlarıyla muhteşem bir uyum içerisinde olup; sıcak yaz aylarında yöre halkının sürekli olarak kullandığı bölgelerden biridir.  Özelikle İçmelere Avrupa'dan gelen ziyaretçiler sinekli Yaylası turuna çıkalar. Eğer Kahramanmaraş'a bir seyahat planınız varsa ve bu seyahatinizi yaz aylarındaysa Sulak Yaylası’nın oksijen dolu havasına ve muhteşem doğasına mutlaka şahit olmalısınız. 

KANDİL BARAJI 
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden doğan, 509 kilometrelik yolculuğunun ardından Akdeniz'e dökülen Ceyhan Nehri üzerinde 4 enerji üretim tesisi bulunuyor. Kandil Barajı Ekinözü ve Elbistan İlçesinde yer alan akarsulardan birisi olup,  Ceyhan Nehiri ile Nergele suyun birleşmesi ile oluşmuştur. 

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ekinözü içmelerinin sağlık turizmi kapsamına alınmasını istediğini söyleyerek bir açıklama yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın Ekinözü içmelerinin sağlık turizmi kapsamına alınması için gerekli çalışmaları yapacağı sözünü verdiğini hatırlatan Başkan Çeleğen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın Kültür ve Turizm Bakanı olması ile birlikte Ekinözü içmeleri sağlık turizmi kapsamına alınması çalışma yapılacak.

Bakanımızdan içmelerin turizm kapsamına alınması için destek isteyeceğiz içmelerimizin bu yılki sezonunda festival düzenleyeceğiz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı siyasetçileri Antalya, Bodrum, İzmir ve bir çok ilden turizm sektörü temsilcilerini davet edeceğiz.”



'ÇEVRE İLLERDEN ZİYARETÇİLER GELİYOR'
 Ekinözü ilçesi sınırları içinde bulunan ve şifalı suları ile meşhur “İçmeler ” mevkiinde 30 Mart yerel seçimlerinden AK Parti yönetimleri tarafından ciddi yatırımlar yapıldığını ve yapılacağını ifade eden Çeleğen, “Kahramanmaraş başta olmak üzere Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Bitlis, Elazığ, Bingöl, Kars, Konya, Karaman, İstanbul, Malatya , ile çevre il ve ilçelerinden gelerek içme mevkiinde ki şifalı kaynak sulardan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız her geçen gün artıyor. İnsanlar sağlık bulmak için buralara akın akın geliyor” dedi.
 
'HASTALIKLARA ŞİFA' 
Kahramanmaraş'ın şifalı sularıyla meşhur Ekinözü ilçesinde 2016 sezonu yaklaştığını belirten Başkanı Çeleğeni, şunları kaydetti: “Gelecek turistler için tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, İçmelerimiz şifa kaynağı, ancak yeterli tanıtım yapamıyoruz onun için AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal'ın Kültür ve Turizm Bakanı olması biziler için büyük bir şanstır. Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde bulunan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen Ekinözü İçmeleri'nde, 2016 sezona yaklaştığı şu günlerde halk arasında 'Doğal Hastane' olarak adlandırılan ve doğadan gelen suların içilmesi veya banyo yapılmasıyla 12 hastalığa iyi geldiği belirtilen içmeler, havaların ısınmasıyla beraber vatandaşların akınına uğramaya başlayacak. Doktorlar tarafından da tavsiye edilen ve astım, bronşit, cilt hastalıkları, basur, mide ve bağırsak tembelliği, böbrek ve idrar yolları, damar sertliği, şeker ve karaciğer gibi rahatsızlıklara iyi geldiği öne sürülen içmelerde tedavi olabilmek için çevre illerden yüzlerce vatandaş Ekinözü'ne geliyor.Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, gelecek yerli turistler için tüm hazırlıkları yaptıklarını ve vatandaşları Ekinözü İçmeleri'ne beklediklerini belirterek, Ekinözü ilçemizde bulunan içmeler, doğal hastane olarak vatandaşlarımıza şifa dağıtıyor. Doktorlarımızın da tavsiyeleriyle ilçemize gelen vatandaşlarımız, bir yandan dinleniyor, diğer yandan ise bu sular sayesinde hastalıklarına şifa buluyorlar.” 

'YAZ AYLARINDA İLÇE NÜFUSU 150 BİN OLUYOR' 
İlçe nüfusunun yaz aylarında 10 kat arttığını kaydeden Çeleğen, “Aslında bu sular her zaman akıyor. Yani kış aylarında da değerlendirilebilir. Fakat halkımız genelde yaz aylarında bu tür yerlere gitmeyi tercih ediyor. Özellikle okula giden çocukları olan aileler okulların tatil olmasını bekliyor. Ekinözü ilçemizdeki içmelere çok yoğun bir talep var. Normal zamanda 5 bin civarındaki nüfusumuz, yaz aylarında 150 bini buluyor. Genellikle Güneydoğu Anadolu bölgesindeki vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görüyoruz. 

İlçenin potansiyelinin oldukça iyi olmasına rağmen daha önceleri yeterince tanıtım yapılmadığını 2014 Yılından bu yana İçmelerin tanıtımları için çalıştıklarını vurgulayan Çeleğen , "Maalesef Ekinözü içmelerimizin tanıtımı daha önceleri yeterince yapılmamış Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ile tanıtmak yapmak ve içmeleri daha düzenli ve gelişmiş bir hale getirmek için çalışıyoruz Büyükşehir Belediyemiz içmelere bu yıl devasa yaptırımlar yaptılar İlçenin küçük olması ve gelir düzeyinin düşük olması nedeniyle, büyük tesisler yapamadığımızdan ilçemize gelir düzeyi yüksek insanlar gelmiyorlar. İlçemize büyük tesisler yapmak istiyoruz. Özelikle İş Adamlarını ben Buraya otel yatırımları için davet ediyorum İlçemize gelen vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun burada tüketecekleri erzaklarını beraberinde getirmeleri ve sadece konaklama masrafı yapmaları, ilçemizin gelir yönünden gelişmesini de engelliyor. Bu nedenle büyük tesisler yaptırarak, yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 'YATIRIMCILARI BÖLGEYE BEKLİYORUZ' 
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Ekinözü ilçesinde turizm noktası içmelere Kahramanmaraş'taki ve Türkiye'deki işadamlarını otel konusunda yatırım yapmalarını talep ederek yatırımcıları bölgeye davet etti. İlçenin en değerli arsasının yatırımcılara açıldığını arsa konusunda yatırımcılara yardımcı olacaklarını içmelerin oldukça kıymetli ve geleceği olan bir yer olduğunu belirterek, müteşebbislerin bu yatırımı düşünmelerini istedi. Başkan Çeleğen, “30 Mart 2014 Yılında Ekinözü Belediye Başkanı olarak görevimi sürdürüyorum. Burası turizm açısından oldukça kıymetli ve açık bir yer. Burası yaz aylarında 80-150 bin kişi arasında yerli turisti ağırlamakta. İçmelere gelen Turistlerimizin Burada isteklerin başında Otel, Motel geliyor. Belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz ama Kahramanmaraşlı ve Türkiye'deki iş adamlarını içmelere Yatırım yapmalarını istiyoruz İçmelerimiz Türkiye'deki 10 İçmeleri arasında yer alıyor Gerçekten burası doğa harikası bir şuan içinde kaplıca içinde sıcak su araştırmaları devam ediyor. Göreve geldiğim günden bu yana Ekinözü ilçemizin teveccühü sayesinde belediye başkanlığı nasip oldu. 1,5 yıllık süre içerisinde gece gündüz demeden ilçemizin acil sorunlarını çözmeye öncelik verdik. 2016 yılında Kültür ve Turizm bakanımız Sayın Mahir Ünal beyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve milletvekillerimizle AK Parti İl Başkanımız Ahmet Özdemir ile birlikte Ekinözü ilçesinde her konuda değişim ve dönüşüm yapacağız, Ekinözü ilçesine her konuda kamu yatırımlarını hemde ,Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal beyle birlikte Ekinözü İçmelerini sağlık turizmi dönüşümüne hususunda Sıcak suyun araştırılması otel, motel, pansiyon alt yapısı dekorasyonları ile İnşallah Ekinözü'nü çok güzel bir halle getireceğiz” diye konuştu.

GELEN MİSAFİRLER EKİNÖZÜ'NE HAYRAN KALACAK 
Başkan Nursi Çeleğen, Ekinözü'nü hak ettiği noktaya taşımak için gece-gündüz aralıksız çalışacaklarını İçmelere gelen Misafirlerin buraya bu yıl hayran kalacaklarını ifade etti.

Ekinözü ilçesinde bulunan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen Ekinözü İçmeleri'nde, 2016 sezonu için Çalışmalar başladı. Halk arasında 'Doğal Hastane' olarak adlandırılan ve doğadan gelen suların içilmesi veya banyo yapılmasıyla 12 hastalığa iyi geldiği belirtilen içmeler, havaların ısınmasıyla beraber vatandaşların akınına uğramaya başlayacak.
 
İçmeler Bölgesinde yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Çeleğen 2016 yılında halkı hizmete doyuracaklarını, Ekinözü'nü hak ettiği noktaya taşımak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve vatandaşlardan kendilerine güvenmelerini istedi.
 
Gelecek yerli turistler için tüm hazırlıkları yaptıklarını ve vatandaşları Ekinözü İçmeleri'ne beklediklerini belirterek, "Ekinözü ilçemizde bulunan içmeler, doğal hastane olarak vatandaşlarımıza şifa dağıtıyor. Doktorlarımızın da tavsiyeleriyle ilçemize gelen vatandaşlarımız, bir yandan dinleniyor, diğer yandan ise 12 hastalığa iyi geldiği belirtilen bu sular sayesinde hastalıklarına şifa buluyorlar" dedi.
 
"Aslında bu sular her zaman akıyor. Yani kış aylarında da değerlendirilebilir. Fakat halkımız genelde yaz aylarında bu tür yerlere gitmeyi tercih ediyor. Özellikle okula giden çocukları olan aileler okulların tatil olmasını bekliyor. Ekinözü ilçemizdeki içmelere çok yoğun bir talep var. Normal zamanda 8 bin civarındaki nüfusumuz, yaz aylarında 125 bini buluyor. Genellikle Güneydoğu Anadolu bölgesindeki vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görüyoruz"
 
“İÇMELERİ HİZMETE DOYURACAĞIZ”
 İçmelerde Alt ve üstyapı seferberliği kapsamında yıllarca hizmet almamış bölgelerin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un Girişimleri ile yeniden Hizmetlerle tanışacağını ifade eden Çeleğen, “ Ekinözü Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun Başlamadan tüm Çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı, Mesire alanı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bu zamana Kadar içmelerde halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 
Göreve geldiklerinde vatandaşlara söz verdiklerine dikkat çeken Başkan Çeleğen , “Vatandaşlarımız çok mağdur durumda. Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekinözülü hemşerilerimize her şeyin en iyisine layık. Ekinözü; her şeyin en iyisine layık. Bizler Ekinözülü hemşerilerimize ve Ekinözü'müze layık olmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız, halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece-gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz. Halkımız bize inanmaya güvenmeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi