Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen programda konuşan Pazarcık Belediye Başkanı Bozdağ, CHP’ye fena yüklendi.

Toplantıda Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren yaptığı hizmetler hakkında sunum yapan Bozdağ, CHP Milletvekili Durdu Özpolat’ın daha önce Pazarcık’ın solcuların, devrimcilerin kalesi olduğu şeklinde açıklamalar yaptığını ifade ederek 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçenin Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesi haline geldiğini söyledi.

İlçedeki Celal Doğan parkının ismini değiştireceklerini belirten Bozdağ: “buradan ifade edeyim onu da değiştireceğiz ama biraz tansiyonun düşmesi lazım.” dedi.

PAZARCIK ASLAN YÜREKLİ, ÇELİK BİLEKLİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KALESİDİR

30 Mart seçimlerinden sonra Pazarcık ilçesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesi olduğunu söyleyen Bozdağ şu şekilde konuştu: “Pazarcık Durdu Özpolat’ın adıyla, sözüyle solcuların, devrimcilerin kalesi demişti ama Allah’a şükürler olsun 30 Mart’ta Pazarcık’ı, evet Durdu Özpolat buradan duy sesimizi, Pazarcık aslan yürekli, çelik bilekli Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesidir. 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin elinde olan bir Pazarcık, bakınız sizlere bir sunum yapacağım âcizane 3 ay içerisinde neler yaptığımızı AK Partinin hizmetleriyle buluştuğunu gözlerinizin önüne sererek ifade edeceğim ama sonra siyaset yapacağım.”


CUMHURİYET HALK PARTİSİ DÖNEMİNDE,

BALİCİLERİN KULLANDIĞI BİR YERDİ

İlçedeki ziyaret tepesi yolunu, daha önce CHP’li Belediye Başkanı döneminde alkoliklerin ve balicilerin kullandığını savunan Bozdağ söz konusu yeri kendilerine yakışır bir hale getirdiklerini belirterek şöyle konuştu:  “Parke yol çalışması, ziyaret tepesi yol çalışması burası özellikle Ökkeşiye gibi bir yerdir, içkicilerin olduğu bir yerdi, öyle kullanılıyordu Cumhuriyet Halk Partisi döneminde, balicilerin kullandığı bir yerdi. Allah’a şükürler olsun orayı kilit parke taşıyla döşedik hastane yoluyla birlikte birleştirdik. Devamı var çünkü orayı da Ökkeşiye gibi bir yer yapacağız, üzerinde bir yatır var çünkü. Bize yakışan bir hale getireceğiz.”

ONU DA DEĞİŞTİRECEĞİZ AMA

BİRAZ TANSİYONUN DÜŞMESİ LAZIM

Celal Doğan Parkının ismini ilerleyen günlerde değiştirmeyi istediklerini dile getiren Bozdağ şu şekilde konuştu: “Burası en çok kullandığımız Celal Doğan Parkı, buradan ifade edeyim onu da değiştireceğiz ama biraz tansiyonun düşmesi lazım.

Buraya iyi dikkat edin, buraya iyi dikkat edin Pazarcık buna susamıştı arkadaşlar, Pazarcık solun kalesi, devrimcilerin kalesi değil inanların kalesi. O Celal Doğan Parkında içkiler içiliyordu, şişelerle birlikte geziliyordu. Hepinizi misafir ederim buyurun gelin şimdi ne içki vardır, ne sokakta, kaldırımda şişelerle gezen bir tane insan yoktur. Neden? Orada İmamı Azam Mescidi var da ondan artık gelemez. Aynı zamanda 20 yıllık Pazarcık belediyesi merkez binasının içine de hem kadın hem erkek mescidi yaptık kıymetli arkadaşlar.” 









Editör: Haber Merkezi