İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, yaklaşık iki yıldır görevini vekaleten yürüten 4 Kasım 2017 tarihinde üçlü atama kararnamesi ile Kahramanmaraş Ticaret İl Müdürlüğüne, İl Müdürü atanan Ahmet Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ticaret İl Müdürü Uçar’ı tebrik eden Başkan Kozak, böyle bir atamayı beklediklerini geç bile kalındığını ifade ederek: “Ticaret İl Müdürümüz Sayın Uçar, görevini başarı ile yürüten müdürlerimizden biri. İşin ehline verilmesi bizleri son derece menün etti. Öncelikle kendisini tebrik ediyor, asaleten atandığı görevinde başarılar diliyorum.

Aynı zamanda kendisi müdürlüğün yetki alanında bulunan hizmet verdiği kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare içerisinde olan, her konuda yardımcı olmaya çalışan, vatandaşın işini kolaylaştıran, işini severek ve layıkı ile müdürlerimizden” dedi.

Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar ise Başkan Kozak’a, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek: “5 Ağustos 2015 tarihinde görevlendirme ile Kahramanmaraş Ticaret İl Müdürlüğü’ne vekâleten atanmıştım. Bilindiği üzere, 4 Kasım 2017 tarihinde üçlü atama kararnamesi ile Kahramanmaraş Ticaret İl Müdürlüğüne, asaleten atandım. Bize verilen görevi layıkı ile yapmaya çalışıyoruz. Bütün çabamız vatandaşımızın işini kolaylaştırmak ve en üst seviyede hizmet sunmak.

Bir kez daha İl Müdürü olarak atanmamızda her zaman bizim yanımızda yer alan siyasilerimize, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticilerine, Gümrük ve Ticaret Bakanımıza, Bakan yardımcımıza, Bakanlık yetkililerimize teşekkür ediyorum.

İnşaatçılar Odası Başkanımıza da hem ziyaretinden hem güzel temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda kendisi de istişare kültürü ile hareket eden, başarılı bir oda başkanımız. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yapılan sohbetin ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu. 

Editör: Haber Merkezi