Ramazan Bayramının ikinci günü ilçe gezilerine başlayan Başkan Erkoç’un ilk durağı Çağlayancerit ilçesi oldu.

Çağlayancerit ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Erkoç, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, Çağlayancerit Belediyesi ile el ele vererek Çağlayancerit’te sorunları birlikte aşamaya gayret ettiklerini ifade ederek halkın bayramını kutladı.

Çağlayancerit ilçesinin ardından Pazarcık’a geçen Başkan Erkoç, Pazarcık ilçesinin sorunlarının üstesinden gelebilmek için Pazarcık Belediyesi ile omuz omuza çalıştıklarını belirterek Pazarcık Halkının bayramını kutladı.

Pazarcık ilçesindeki bayramlaşma programının ardından Türkoğlu ilçesine geçen Başkan Erkoç, Türkoğlu Misak-ı Milli Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine katıldı.

Bayramlaşma törenlerinde halka hitap eden Başkan Erkoç, Türkoğlu ilçesini bir cazibe merkezi haline getirmek için Türkoğlu Belediyesi ile birlikte çalıştıklarını ifade ederek halkın bayramını kutladı.

Türkoğlu’nda düzenlenen bayramlaşma programının ardından Andırın’a geçen Başkan Erkoç burada düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Andırın’da halka hitap ederek bayramlarını kutlayan Başkan Erkoç, Andırın’ın hak ettiği konuma getirmek için gayret ettiklerini ifade eden Başkan Erkoç, Andırın Belediyesi ile ortak hareket ettiklerini ve en kısa sürede sorunların aşılması için gayret ettiklerini ifade etti.









Editör: Haber Merkezi