Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’ın tek aday olarak girdiği 30. Genel Kurul’da iki madalya alan eski başkan Kasım Durmuş Dalaklıoğlu Andırın’a döndü.

       Andırın Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı olarak yaklaşık 48 yıl TŞOF Andırın ayağında önemli çalışmalara imza atan Kasım Durmuş Dalaklıoğlu ile yaptığımız görüşmede ”TŞOF’nin genel kuruluna davet üzerine Ankara’ya gittim. Yapılan genel kurulda 1966’dan 2014 yılı Mart ayına kadar yapmış olduğum çalışmalar ve ortaya çıkardığım eserler için TŞOF Başkanı Sayın Fevzi Apaydın ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Sayın Ahmet Kuybu tarafından şahsıma iki tane madalya verildi.
       Andırın’dan bir tek kendisinin genel kurula katıldığını belirten Dalaklıoğlu; Andırın’a Ambulans kazandırdım, araç kayıt tescilini getirdim, şoför arkadaşların yüksek öğrenim gören çocuklarına karşılıksız burs verdirdim ve bu burslar halen devam ediyor. Üç katlı bina yaptırdım bu binada aşevi, misafirhane, düğün salonu, Başkan ve personel odası gibi sosyal bölümler bulunuyor. Trafikte, Bağ-Kur’da ve SSK (SGK)’da mensubumuz olanların haklarını korumaya yönelik çalışmalar yaptım. Şoför esnafına ticari araç kullanma belgesi için senelerce kurslar açtım, meslektaşlarımın arıza ya da kaza yapmış araçları için araç çekicisi aldım. Bütün Şoför arkadaşlarımın ihtiyaçlarını giderme noktasında her zaman yanlarında oldum. Buna mukabilde Birlik Başkanımız Ahmet Kuybu ve Federasyon Başkanımız Fevzi Apaydın yaptığım hizmetlerimden dolayı bana birer madalya verdiler. Kendilerine saygılarımı sunuyor teşekkür ederim.

      İki madalya almanın sevincini tüm Andırın’la paylaştığını belirten Dalaklıoğluna  Andırın Havadis Gazetesi olarak bizde yaptığı  hizmetler için teşekkür ediyor sağlıklı uzun bir yaşam diliyoruz.   
         
  

           

Editör: Haber Merkezi