Tanıtım toplantısına Akedaş yöneticilerin yanı sıra yerel ve ulusal basından birçok gazeteci katıldı.

Akedaş Tüketici İşlemleri Merkezi güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşterilerinden tam not aldı.

Akedaş, Müşterilerine daha hızlı ve daha kolay hizmet sağlayabilmeleri amacıyla ocak ayında faaliyete geçirdiği Tüketici İşlemleri Merkez Ofisini düzenlediği bir kokteylle basın mensuplarına tanıttı. Tanıtım toplantısına Akedaş yöneticilerin yanı sıra yerel ve ulusal basından birçok gazeteci katıldı.

Yeni Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve 300 metre kare kapalı alanda hizmet vermeye başlayan Tüketici İşlemleri Merkezinde abone devrinden fatura ödemeye, müşteri dilek ve şikayet işlemlerinden enerji satışlarına kadar bir çok alanda hizmet veriyor.

MERKEZLERİ ARTIRACAĞIZ

Vatandaşların Akedaş’a daha kolay ve rahat ulaşması için tüketici işlemleri ofislerinin sayısını bu yılın sonunda ikiye katlayacaklarını söyleyen Genel Müdür Medine Tanış “20 kişinin görev aldığı merkez ofisimizde abonelerimize güler yüzlü hizmet anlayışıyla adeta hizmeti ayaklarına kadar getireceğiz. Vatandaşlarımız bu merkezlerde hızlı bir şekilde elektrik faturalarını ödeyebilmelerinin yanı sıra abonelikle ilgili dilek ve şikayetlerini doğrudan servis çalışanlarımıza yapabilecekler. Merkezimiz abonelerimize ve Kahramanmaraşlılara hayırlı uğurlu olsun” dedi,

BU KAMPANYALAR YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Kaliteli ve güvenilir servis anlayışının yanı sıra hazırladıkları kampanyalarla bölge halkına en ucuz elektriği vermeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Genel Müdür Tanış “Her ay 135 TL nin üzerinde elektrik faturası ödeyen herkesin yüzünü güldüren faturalar ve birbirinden tasarruflu kampanyalar için merkezimize bekliyoruz” dedi.

HER ÇOCUK OKUSUN

Akedaş tarafından Üngüt Mahallesinde yaptırılacak olan 32 derslik Akedaş ilköğretim ve Ortaöğretim Okulu hakkında bilgiler veren Genel Müdür Tanış, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu topraklara gönül veren müteşebbis işadamlarımızın bir araya gelerek kurduğu Akedaş, bölge kalkınmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de öncülük etmekte. Bugüne kadar eğitim, kültür, zağlık, spor alanlarında bölgesine birçok eser kazandıran yönetim kurulumuz, “bütün çocuklar okusun diye” projesi kapsamında bölge için önemli bir yatırımı daha hayata geçirecek. 10 dönümlük bir arazi üzerine yaptıracağımız okul 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete açılacaktır. Biz bu toprakta var olduğumuz sürece bölgemize olan katkılarımız sürekli devam edecek. Abonelerimize ödediği her kuruş sosyal sorumluluk projemize katkı olarak onlara tekrar geri dönecek” dedi.








Editör: Haber Merkezi