Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Hakan Duyğal Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün bahçesine gülfidanı ve ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi. Program Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İl Müdürlüğümüz arasında ortak gerçekleştirildi. Fidan dikimine Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver ÇETİNKAYA, Orman Bölge Müdürü Alparslan ALATINDAŞ,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT ile  Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Zekeriyya DEMİRBACAK katılarak Şehit Hakan Duyğal Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimi sonrası Huzurevinde kalan yaşlı kadınlarımıza karanfil Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT ve gelen misafirler Kurumda bakımı gerçekleştirilen yaşlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak onlara karanfil takdim ettiler.



İkinci Program Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT’ ın katılımı ile İl Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Müdürlüğünde çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT “Bakanlığımız ve bizler Kadınlara toplum hayatı içinde aktif bir şekilde rol almaları için sağladığımız kolaylıklar yanında onları aile hayatı içinde güçlendirecek pek çok adım da atılıyor. Kadının en önemli vasıflarından biri hiç şüphesiz anne kimliğidir. Ülkemizin en büyük zenginliği olan genç nesilleri yetiştiren annelerdir. Onlara vatan ve bayrak sevgisini aşılayan annelerdir. Her anne için en büyük hedef çocuklarını sağlıklı bir şekilde yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.



Üçüncü program ise İl Müdür Yardımcısı Gözde CERİT ve Kadın Hizmetleri Birimi ile cezaevinde hükümlü olarak kalan kadınları ziyaret etti. Hükümlü kadınlara karanfil dağıtımı yapılarak sohbet edildi. Kurum Psikoloğu psiko-sosyal destek verdi, Müftülükten gelen hatibe ise manevi destek eğitimi verdi.



Editör: Haber Merkezi