BBP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, seçim kampanyasına gönüllü destek veren kadınlarla düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

İlçenin en iddialı adayı görülen Eryılmaz’a, eşi Saadet Eryılmaz ve BBP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ali Saman’ın da eşlik ettiği programda, kadınlar seçimde zaferin sözünü verdi.

Kadınlara destek ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Eryılmaz; “Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda özellikle siz kadınlarımızın desteği çok kıymetli. Biliyor ve inanıyorum ki bu seçimi sizlerin desteği ile kazanacağız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

DULKADİROĞLU DERT YUMAĞI HALİNE GELMİŞ

Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor

Kadınların sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Eryılmaz; “Kötü yönetimin derdini en fazla kadınlarımız çekiyor. Her mahallemizde ayrı ayrı ayrı sorunlar birikmiş durumda, Dulkadiroğlu adeta dert yumağı haline gelmiş, uykularım kaçıyor. Allah’ın izni ile yetki verildiğinde hepsini çözeceğiz.

Kadının gücünü küçümseyen hiç kimse başarıya ulaşamaz. Mevcut yönetimin kredisinin sizlerde bittiği gibi, tüm Dulkadiroğlu’nda bitti. 31 Mart’a kadar yılmadan hep birlikte çalışıp, seçimde zafer elde edip, Dulkadiroğlu’nu sizden biri olan kardeşinize emanet edeceksiniz ve inşallah hep birlikte ilçemizi yaşanabilir hale getireceğiz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi