Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı öncesinde hızlanan alışveriş trafiğine yön veriyor.  Dünyanın modası, lezzetleri ve eğlencenin bir arada sunarak, bölgenin çekim merkezi haline gelen AVM’deki düşen fiyatlar bayram sevincini erken yaşatıyor.

Piazza’da yer alan markalar bayram alışverişini "yaz fırsatı" kampanyalarıyla taçlandırarak, alışverişi şenliğe dönüştürüyor. Cazip seçenekler sunan markalar, bol alternatifli ödeme seçeneklerine bir de "Etiketin yarısı", "İkinci ürüne yüzde 50 indirim" gibi imkanlar sunuyor.

Piazza’daki Bayrama Özel Kampanyalar ve Öne Çıkan Fırsatlar

Erkek giyimin öncü markalarından Piserro, bayrama özel yüzde 50 indirim fırsatıyla, şık giyinmeyi seven erkekleri cezbediyor.  Koton’da, bayramlıklar 19,90'dan başlayan fiyatlarla sunulurken, erkek giyiminde son modayı yansıtan modelleriyle yeni sezonda da dikkat çeken Kiğılı ise net yüzde 70 indirim uyguluyor. Tasarım anlayışıyla özellikle gençlere hitap eden LC Waikiki de yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Modern kadının yaşam tarzına ilham veren Mango’nun yüzde 70 indirim sunduğu fırsat günlerinde, İnci'de net yüzde 60’a, İpekyol'da yüzde 70’e varan indirimler uygulanıyor. Mudo ise “Büyük Mudo indirimi” ile bayram öncesi alışverişe ayrı bir renk katıyor.

Piazza’da ayakkabının ünlü markaları da ilgi çekici indirimlere imza atıyor. Greyder, yüzde 20’ye varan indirimlerle şıklığın yanında ayak sağlığını da düşünenlerin öncelikli tercihlerini oluşturuyor. Tergan yüzde 60’a ek yüzde 10 indirim, FLO ise yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

Derimod'da yüzde 70’e varan indirim imkânının sunulduğu Kahramanmaraş Piazza’da Hotiç'de yüzde 60, Batik'de birinci üründe yüzde 50’ye varan, ikinci üründe ise net yüzde 50 indirim ziyaretçilere sunuluyor. Perspective'de yüzde 50, Chakra'da yüzde 40, Sarar Woman'da yüzde 40, Twist'de yüzde 70’e varan indirimler bayram alışverişi yapanlara kampanyalarının kaçırılmaması gerektiğinin sinyalini veriyor.

Erkek giyimin öncü markalarından Ramsey'de yüzde 50'ye varan indirimler, Beymen Altınyıldız'da  yüzde 60’a varan, DS Damat'da yüzde 50 artı 30, Madame Coco'da yüzde 50 artı yüzde 20, Esse'de yüzde 50 artı yüzde 50,  Bernardo'da yüzde 50 artı yüzde 20 indirim ile Tudors'da 19,90'dan başlayan gömlek fiyatları, bayram öncesi alışverişte tercih seçeneklerini artırıyor.

Editör: Haber Merkezi