Kahramanmaraş'ta 2004 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Mar yapı, farklı mekânlar, için kalıcı ve estetik çözümler sunan Mar Yapı,  K. Maraş’ın parlayan bir yıldızı olarak her geçen gün müşteri portföyünü hızla büyütüyor.

Kahramanmaraş’ta Fatih Purtaş ve Ömer Faruk Yılmaz Tarafından 2004 yılında Yeni sanayi sitesi içerisinde hizmet vermeye başlayan Mar Yapı firma yetkililerinden Ömer Faruk Yılmaz şunları dile getirdi: “ projelere özel çözümler sunmaktayız. Müşterilerimizin talep ve beklentilerini tespit ederek imkânlarını bu doğrultuda yönlendirmek ve en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz.”

Yaptıkları çalışmaların son halini 3 boyutlu görsel ve animasyonlarla müşterilerin görme imkânı olduğunu dile getiren Yılmaz, şu şekilde konuştu: “Özellikle dış cephe kaplamaların, proje tasarımlarının en önemli kısmı, müşterilerimiz işlem yapılmadan binanın kaplanmış üç boyutlu son halini görebilmekte ve gönül ferahlığıyla yapılarını bize teslim etmektedir. Kahramanmaraş’ da bulunan birçok endüstriyel tesis ve işletmelerin dış cephesinde bizim imzamız var” Hizmeti, uluslararası teknik standart ve normlara uygun olarak gerçekleştiriyoruz. “Yapıya ayrıcalıklı bir görünüm vererek emsallerinden farklı görünüm sunuyoruz. Her türlü dış etkenlere karşı özel cephe sistemleri hizmeti vermekteyiz, aynı zamanda binalara şık bir görünümün ve konfor katıyoruz.”

Giydirme cephelerin 20 yıl garantisinin olduğunu belirten Yılmaz: “İleri teknoloji ile üretilen alüminyum kompozit paneller, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elemanı. Her türlü bina ve konstrüksiyonda yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardımcı olan kompozit paneller; ticaret merkezleri, ofis binaları, konutlar, okullar, oteller, petrol istasyonları, gibi endüstriyel yapılar ve iç mekân dekorasyonu gibi geniş bir alanda kullanılıyor.” diye konuştu.

Klasik bina görüntülerinde değişiklikler yaşandığına değinen Yılmaz: "Modern, hoş görünen yapılar için dış cepheye önem veriliyor. Bölgemizde yapılan giydirme cephe ve doğrama projelerinin birçoğu firmamız tarafından inşaa edilmiştir. Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinde ve komşu illerde çalışmalar yapıyoruz. ” dedi.

Öz sermaye ile kurulu bir şirket olduklarını ifade eden Yılmaz şu şekilde konuştu: “Üretimimizle, Kahramanmaraş'taki müşterilerimizin özellikle otomatik kapı alanında dışa bağımlılığını önlemeye çalıştık. Otomatik kapı sistemlerinde; fotoselli kapı, garaj kapıları, mağaza kapıları, hangar kapıları, büyük fabrika girişleri, bahçe kapıları, bariyer, kepenk, yangın kapıları olarak hizmet vermekteyiz’’ Şeklinde konuştu.

Yılmaz: “2004 yılında 100 metrekarelik küçük bir atölyede alüminyum doğrama ve otomatik kapı sistemleri yaparak çalışmalara başlamıştık, 2013 yılından bu yana da Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bin metrekarelik kapalı alana sahip yerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana büyüme politikamızı sürdürerek, kaliteden ödün vermeden çalışıyoruz. Günün koşullarına göre makine parkurumuzu yeniliyoruz. Çalışma kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz." Diye konuştu.


İnşaat sektöründeki gelişmelerin ve büyümenin sektöre olumlu yansıdığına değinen Yılmaz şunları ifade etti: " değişime ve teknolojiye ayak uydurarak giydirme cephe ve otomatik kapı sektörünün öncüsü olmayı hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu / KAHRAMANMARAŞ / MUTTALİP AKKUŞ.

 

Editör: Haber Merkezi