‘Alışverişin merkezi’ sloganı ile İsmetpaşa Mahallesi, Şeyhadil Caddesinde, (Çarşı Polis karakolu Karşısı) açılışı gerçekleştirilen İDEAL AVM’nin, İskenderun ve Afşin’den sonraki şubesi, kurdela kesimi ile açıldı ve müşterilerinin akınına uğradı.

Sahipliğini Ahmet Pemik’in yaptığı AVM’nin açılışı öncesi bir konuşma yapan Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, geldiği ilde de birçok açılışlara katıldığını, ancak bu açılışın Kahramanmaraş’ta bir ilk olduğunu söyledi, hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu.

Kaymakam Türköz, “Kahramanmaraş’a geleli 15 gün oldu ve bu ilk özel resmi açılışa katılışım. Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, Kahramanmaraş değişiyor, özel sektör de kendini yeniliyor ve değişimden nasibini alıyor. Bizler bürokrat olarak özel sektörün her zaman yanında ve destekçisi olduk. Şehirde birçok alışveriş merkezi var ama, bu rekabet. Rekabet de kaliteyi getirir, artırır. Bu açılışla dilerim hem alışveriş merkezi sahibi, hem ede Kahramanmaraş kazançlı çıkacaktır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Kaymakam Türköz’ün konuşması ardından alkışlarla kesilen kurdela sonrası AVM gezildi, misafirler ve müşteriler zengin ürün ve kalitesi nedeniyle mağazayı çok beğendiklerini söylediler. Açılış öncesi  müşterilere, misafirlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Açılışa ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil, basın mensupları ve çok sayıda müşteri katıldı. 






Editör: Haber Merkezi