Projenin temel hedef grubunun ev-eksenli çalışan kadınlar olduğunu, kadınların yanı sıra işverenler ve ilgili kamu kurumları da hedef grubun içinde yer aldığını söyleyen Ev Eksenli Çalışma Danışmanı Gül Erdost, Kahramanmaraş’ta ev eksenli çalışan kadınlara eğitimlerin sonunda katılım belgesini takdim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sular Otelde bir ay boyunca verilen eğitimlerin ardından, katılım belgelerini alan kadınlar, verilen eğitimin çok faydalı olduğunu, daha bilinçli üreteceklerini dile getirdiler.

Ev eksenli çalışma danışmanı Gül Erdost, yaptığı kısa açıklamasında: “Kadınların sosyal, ekonomik, siyasal ve kültürel hayata katılımlarını desteklemek ve sosyal güvenlik haklarına talep eder hale gelmelerini sağlayacak farkındalık çalışmaları yaptık.

Alanında uzman kişiler tarafından bir ay boyunca eğitimler aldılar. Çok verimli geçen eğitim programının ardından katılımcı belgelerini takdim ediyoruz.

Ev eksenli çalışan kadınlarımızın bundan sonraki süreçte daha verimli olacaklarına ve geleceğe sağlam adımlarla yürüyeceklerine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı ve Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Kibar Özdemir de katılımcılara belgelerini takdim ederek, kadınlara başarılar diledi.

 





Editör: Haber Merkezi