Kahramanmaraş ve bölgesinin en önemli ticari etkinliği olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, tekstil sektörünün en önemli teknoloji üreticilerini ağırlamaya devam ediyor.

Uzun yıllara dayanan mümessillik tecrübesi ile Türk tekstil sektörüne önemli katkılar sunan Bilol Mümessillik, Türkiye temsilciliğini yürüttüğü dokuma teknolojilerinin uzman ismi Itema’nın yanı sıra Jakob Müller, Saurer, Bonas, Giovanelli, JTS, Xetma Vollenweider ve Loepfe gibi markaları ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018’de yerini aldı.

1911 yılından bu yana tekstil makineleri mümessilliği konusunda uzmanlığı ile sektöre hizmet veren Bilol Mümessillik; dokuma, baskı, iplik, terbiye, brode, etiket ile dar dokuma alanlarında faaliyet gösteren öncü firmaları Türk tekstil sektörü ile buluşturmaya devam ediyor. Uzun yıllardır, hizmet verdiği markalara ve müşterilerine bünyesinde bulundurduğu teknisyen grubuyla da destek veren firma, yedek parça, makine montaj ve eğitim hizmetleri de sunuyor.

Dokumada Yenilikçi Çözümler Kahramanmaraş’ta Sergilenecek

Yer alacağı Uluslararası KTM 2018 Fuarında, bölgedeki dokuma yatırımlarını dikkate alarak Itema’nın yeni nesil dokuma çözümlerini sergilemeye hazırlanan Bilol Mümessillik, dokuma teknolojileri ile sunulan avantajlar hakkında ziyaretçilerini bilgilendirecek.

KTM 2018’de sergilenecek olan makineler ve dokunacak kumaşların bölgenin ihtiyaçlarına göre oluşturulacağını belirten Bilol Mümessilik Genel Müdürü Galip Bilol, Itema’nın sunduğu yenilikler nedeniyle Kahramanmaraş bölgesinde tercih edilen dokuma makinelerinin başında geldiğini belirtti. Bilol, “Itema firmasının bilhassa son yıllarda geliştirdiği teknoloji ve satış sonrası ortaya konan servis hizmetlerinin üst düzey oluşu, Türkiye genelinde piyasanın ciddi bir payını eline geçirmesine sebep oldu. Bilhassa Kahramanmaraş bölgesinde artan taleplerden de bu pozitif gelişmeyi görebiliyoruz.” dedi.

Itema’nın gördüğü bu ilgi ile Türkiye’deki satışlarını 2017 yılında ciddi miktarda arttırdığını sözlerine ekleyen Galip Bilol, “2017 yılı ilk çeyrek, hatta ikinci çeyrek oldukça durgun geçmiş olmasına rağmen, yılın ikinci yarısında yatırımlar hareketlendi. Itema’nın Türkiye’deki satışları, 2017 yılında önceki senelere göre ciddi miktarda arttı. 2018 yılı satış hedefleri de bir önceki yıla göre artış göstermekte.” açıklamalarına yer verdi.

“KTM’nin Önemi Her Geçen Yıl Artıyor”

2014 yılından bu yana düzenli olarak KTM Fuarlarında yer alan Bilol Mümessillik, özellikle Itema dokuma makineleri ile bölge tekstilcisinin ilgisini çekiyor. KTM 2018 Fuarının bölge için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Galip Bilol, “KTM Fuarı ilk günden itibaren gelişmeyi devam ettiren bir organizasyon. Hem makine imalatçıları hem de biz satış mümessilleri için önemi her geçen yıl artıyor. Gördüğüm kadarıyla yöre sanayicileri de bu fuarı takdir etmekteler. Zaten artan ilgi ve ziyaretlerden de bu net olarak görülüyor. Bu yılda yine bir başarılı fuar yaşamayı ümit ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

 


Editör: Haber Merkezi