Üzerine taktığı ışıklar ve kendine has kostümüyle Doğallığıyla Kahramanmaraş Halkına kendini sevdiren “Işıklı Tosun Baba”  Hristiyanların Noel Babası varsa Kahramanmaraş’ın da “Işıklı Tosun Babası Var” dedi.

Akmansoy Marketler Zinciri, Geleneksel 4.Yaş Pasta Festivalinde 18.90 TL’lik Doğum yaş pasta alımına 10 TL’lik sürpriz hediyeler verdiği kampanyayı Ulu Cami karşısı Akmansoy reklam billboardları yanında Kahramanmaraş’ın tanınmış siması IŞIKLI TOSUN BABA ile tanıttı.

Işıklı Tosun Baba pasta yiyerek yoldan geçenlere de pasta ikram ederken, çağrıda bulunarak:  “Gelin Akmansoy Marketler’in kampanyasına gelin. Bu güzelim pasta 18.90 TL artı olarak 10 TL’lik de sürpriz hediyeleri mevcut. Akmansoy Marketler’in yaptığı bu kampanyayı 31 Aralık tarihine kadar faydalanabilirsiniz. Acele edin” dedi.

ONLARIN NOEL BABASI VARSA,

BİZİM DE TOSUN PAŞAMIZ VAR

Akmansoy Marketler Zinciri yetkilileri konuyla ilgi yaptığı açıklamasında:  “Böyle bir kampanya yapmamızın sebebi geçtiğimiz günlerde Kara Cuma kampanyası yapılmıştı. Biz buna tepki göstermek için yaptık. Yılbaşının gelmesi ile birlikte Noel Baba ile reklam görselleri yapılıyor. Biz Noel Baba yerine Kahramanmaraş’ın tanınmış siması Işıklı Tosun Baba’yı kullandık” dedi.

 




Editör: Haber Merkezi