Her yıl düzenlenmesi planlanan ve bu yıl ilki gerçekleştirilen  “Türkoğlu Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri” 15 Nisan’da başladı.

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ziya Kocabaş tarafından açılışı gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan etkinlik kapsamında 1. Gün Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi ve Lojistik programları, mesleki farkındalık sergisi kapsamında, öğrencilerin danışmanları eşliğinde yaptıkları maket ve posterlerin sunumları gerçekleştirildi.

İlçedeki liselerin öğrenci ve öğretmenlerinin de katılım gösterdiği sergi büyük ilgi gördü.

Kariyer Günleri kapsamında Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Prof. Dr. İsmail Bakan, Doç.Dr. Burcu Erşahan ve Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan’ın “Kariyer yolu” söyleşilerini gerçekleştirdiler.

Ayrıca söyleşi konuklarına Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Sarper Karakadılar ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zümrüt Hatice Şekkeli tarafından birer plaket takdim edildi.

Kariyer günleri, ikinci gününde Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümlerinin, üçüncü gününde ise Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik bölümlerinin sergi ve konuşma etkinlikleri ile devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi