Zihinsel, bedeni, ruhsal rahatsızlıklar nedeniyle normal yaşamın gereklerini yerine getiremeyecek çocukları hayata kazandırmak ve engelleri kaldırmak için 10 yıldır eğitim alanında hizmet veren, Özel Tutku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Dulkadiroğlu İlçesi Egemenlik Mahallesi 27. Sokak 20 numaralı adresteki yeni binasında hizmete devam edecek. 

Özel Tutku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yeni hizmet binası için düzenlenen açılış törenine katılan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan Hanımefendi, kurdele kesiminden önce kısa bir konuşma yaptı.

Eğitime büyük önem veren Hanımefendi Özkan; “10 yıldır çocuklarımıza çok özel eğitim veren kurumumuzun yeni yerinin açılışını yapıyoruz. Başta Kurum Kurucusu Leman Yıldız Afşar ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, başarılar diliyorum” dedi.

Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Leman Afşar da yaptığı konuşmasında, öncelikle bu güzel günde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Afşar, çok özel çocuklara çok özel eğitim verdiklerini, bu anlamda sorumluluklarının çok büyük ve bilincinde olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ve 10. Yıl pastası kesildi. Daha sonra konuklara binayı gezdiren Afşar, eğitim merkezi hakkında da kısaca şu bilgileri aktardı: “Önceki binamızda tek dalda eğitim veriyorduk. Artık yeni hizmet binamızda çocuklarımıza, Özgül Öğrenme Güçlüğü,  Dil Konuşma, Zihinsel Engelliler Destek Eğitim Programı ve Yaygın Gelişimsel Bozukluklar (Otizm) olmak üzere 4 dalda destek eğitim programı uygulayacağız.”

Kimler katıldı?

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programına Dr. Ruhan Özkan Hanımefendinin yanı sıra Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Başkanı ve Kadın Platformu Başkanı Kibar Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet İspir, Demokrat Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Oğuz Paköz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri ve Milli Eğitim Camiası Mensupları vardı. 

 

 

Editör: Haber Merkezi