Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz

İYİ Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kahramanmaraş merkez ve ilçelerdeki mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Dedeoğlu, Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Namık Kemal Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada açıklama yapan Dedeoğlu, mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenip sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not aldı. Misafirperverliği ve samimi sohbet için vatandaşlara teşekkür eden Dedeoğlu, “Sizlerden aldığımız güç ile birlikte Kahramanmaraş’ımızı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bu topraklarda beraber yaşadığımız, dost ve kardeşlerimizle her zaman uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 İŞ BAŞA DÜŞTÜ

Mevcut yönetimde sorunların saymakla bitmediğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dedeoğlu, “6 Şubat depremlerinin yaralarını hala saramadılar. Vatandaşlarımızın perişan halini görünce kahroluyorum ve diyorum ki İş başa düştü. İnşallah bizler göreve geldiğimizde memleketimizin sorunlarını çözmek için sadece elimizi değil, gövdemizi ortaya koyarak çalışacağız. Çok kısa sürede vatandaşımızın yaralarına merhem olacağız. Kahramanmaraş’ımızın dört bir köşesinde esnafımızın vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olacağız” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi