Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili, İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle mahalle ev ev  dolaşarak gönüllere dokunan Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın geleceği için yoğun mesai harcıyor.  Kentin İYİ’leşmesi için ortaya koyduğu projeler ve samimiyetiyle geleceğe dair umut oluyor. Teşkilat mensuplarıyla birlikte gittiği her mahallede, kapısını çaldığı her evde coşku ile karşılanan Dedeoğlu, kendisine yöneltilen sorulara ve beklentilere samimiyetle cevap veriyor. Kahramanmaraş’ın sorunlarını çok iyi bilen Dedeoğlu, gittiği her mahellede, girdiği her kalabalıkta ‘değişim’ sözleriyle karşılaşıyor. Taksi durakları, iş yerleri, çay ocakları ve sokakta yürüyen vatandaşlarla sohbet ederek, onların sıkıntılarını dinliyor. 

İŞ BAŞA DÜŞTÜ

 Tüm ilçelerin sorunlarına tek tek değinen ve çözüm önerilerini anlatan Mesut Dedeoğlu, “Ankara’dan Kahramanmaraş’a bakıldığında herşey güllük gülistanlık gibi görünüyor. Gel görki Kahramanmaraş’ta tablo bambaşka. Memleketimiz asla böyle bir yönetime ve hizmete layık değil. Kahramanmaraş halkı çok daha iyi hizmetleri hak ediyor” ifadesini kullandı. Bilgi birikimi ve tecbüresiyle elini taşın altına değil gövdesini koymak için bu göreve talip olduğunu belirten Dedeoğlu, “Atalarımızın bize emanet ettiği bu memlekete borcumuz var. Kahramanmaraş’ımız yıllardır belediye çalışmalarında hakettiği hizmeti alamıyor. Bu doğrultuda dedim ki iş başa düştü. Tek bir amacımız var  oda memlekete hizmet etmek. Kentimizi bu hizmetsizlikten kurtarmak” dedi.

DERTLERE ORTAK OLMAYA GELİYORUZ

Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası Mesajı Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası Mesajı

 “31 Mart Yerel Seçimlerinde Kahramanmaraş’ta değişimin adı İYİ olacak” diyen Dedeoğlu, “Dertlere ortak olmaya geliyoruz. Hakkı gözeteni seçmekte siz değerli vatandaşımıza düşüyor. Halinden memnun olan yok denecek kadar az. Yarınlara umutla bakan neredeyse yok. Depremin ardından bir yıldan fazla süre geçti. Hala insanlarımız evsiz. Orta hasarlıların durumu muamma. Ben sizden bir şey istiyorum; Umudumuzu kaybetmeyelim. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan Kahramanmaraş’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

KULAKLARINI KAPADILAR İNSANLARI DİNLEMİYORLAR

 Kentin kalkınmasının önemine de dikkat çeken Dedeoğlu, “İşimizi, aşımızı büyütmemiz lazım. Gelin hep beraber Kahramanmaraş’ın pastasını büyütelim. Bu yolda hepinizin desteğine ihtiyacım var. Seçilirsem herkesi duyarak ve dinleyerek görev yapacağım. Mevcut yönetim vatandaşın söylediklerine isteklerine kulaklarını kapıyor. İnsanları dinlemiyor. Bu çok ayıp ve günahtır. Hiç kimsenin vatandaşa bunu yapmaya hakkı yok. Bir kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız olarak göreve seçilirsem, herkesi dinleyen, dikkate alan, vatandaşımızla beraber karar alan bir belediye başkanı olacağım” ifadesini kullandı. Dedeoğlu vatandaşa, “Seni dinleyeni seçin” diyerek tüm Kahramanmaraş’ın oylarına talip olduğunu dile getirdi.

Editör: Neşe YILDIZHAN