Daha önce AK Parti teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev alan ve Belediye Meclis Üyeliği de yapan Büyükdereli, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı ile aday adaylığı başvurusunu yapan Büyükdereli’yi dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

“Kahramanmaraş’a hizmet için varım” diyen Büyükdereli konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim, her köşe taşında anılar biriktirdiğim, 30 yıla yakın bir süredir mesleğimi onurla icra ettiğim memleketim Kahramanmaraş’a hizmet için varım.

Kahramanmaraş’ımızı dününden daha iyi hale getirmek, özellikle de 6 Şubat Depremi sonrası bekleyen konulara ivedilikle çözüm bulmak, şehrin vizyonunu, yaşam kalitesini her açıdan geliştirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent mirası bırakabilmek için 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Onikişubat İlçesi kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başlayarak uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev yapmaktan onur duyduğum AK Partimizden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu 14 Kasım 2023 tarihi itibariyle yapmış bulunuyorum.

Söz konusu seçimler taşıdığı anlam itibariyle fevkalade önem arz etmektedir. Ülkemiz ve özellikle de şehrimiz açısından adeta yeni bir ruhun doğuşunu işaret etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye Yüzyılı ülküsünün bir gereği olarak daha hızlı, daha yüksek ve daha güçlü bir yönetim vizyonuna ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kutlu yolda referansım noktamız tarihsel ve kültürel mirasımız olacak iken, enerjimizin kaynağı gençlerimiz, genç ve pırıl pırıl beyinlerimiz olacak. Tecrübe ve dinamizmi birlikte harmanlayan, liyakat odaklı, katılımcı, sosyal, şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışı ile şehri bir baştan bir başa yapılandırmaya kararlıyız. Başta Partimizin tüm kıymetli üyeleri ve siz değerli basın mensupları olmak üzere tüm Kahramanmaraş kamuoyuna bu göreve hazır olduğumu saygıyla bildiriyorum.”

Büyükdereli, konuşmasının ardından adaylık başvuru evrakının alındı belgesini Seçim İşleri Başkanı Av. Ahmet Saka'dan teslim aldı.

 

Editör: Neşe YILDIZHAN