Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bozdoğan, hemşehrilerinden tam destek alıyor.

Türkoğlu’nu her yönüyle kalkındırmak için projelerinin hazır olduğunu belirten Bozdoğan; “Uçuk kaçık, hayali projeler değil, halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek, ekonomik büyümeyi sağlamak için ihtiyaçlara cevap veren projelerle halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

TARIM VE HAYVANCILIK DESTEKLENECEK

Yerelde kalkınmanın en önemli unsurlarından birinin de Tarımsal Kalkınma olduğunun altını çizen Bozdoğan; “İnsanımız doğduğu yerde doyacak, göçü önleyeceğiz. Çiftçimizin alın teri tarlada kalmayacak. Bunun için çalışmalarımızı yaptık. Görev tevdi edilirse ilçemizde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için;

Köyden kente dönüş kapsamında önümüzdeki yüzyılın en büyük problemi olacak olan gıda, tarım ve hayvancılıkta yerli tohumla üretime teşvik ve destek vereceğiz.

Teşviklerin finansı için ulusal ve uluslararası fonlardan destek sağlayarak teşvikler oluşturacağız.

Böylelikle modern tarım ile çeşitliliği ve verimi de artıracağız. Dış pazara açılmak için de çiftçimize destek olacağız” diye konuştu.

SEBZE VE MEYVE HALİ KURACAĞIZ

İlçenin ihtiyaçlarından birinin de sebze ve meyve hali olduğunu belirten Bozdoğan şu şekilde konuştu; “80 binden fazla nüfusun yaşadığı ilçemizde tarladan sofraya sebze ve meyve hali kurarak ürünleri üreticiden tüketiciye ulaştıracağız.

Hem üreticilerimiz kazanacak hem de ilçemizde ki vatandaşlar ucuz ve taze sebze ile meyveye ulaşacak.”

Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor

Editör: Haber Merkezi