BBP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Mehmet Ali Saman, hem belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz’a hem de belediye meclis üyesi adaylarına destek için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DEVA Partili Karatutlu:Deprem Bölgesinde Sorunların Sadece Yüzde 10'u Çözüldü DEVA Partili Karatutlu:Deprem Bölgesinde Sorunların Sadece Yüzde 10'u Çözüldü

31 Mart’ta Dulkadiroğlu halkını Büyük Birlik’te buluşmaya davet eden Saman, yaptığı açıklamasında; “Belediye Başkan Adayımız Bekir Eryılmaz, şahsım ve diğer belediye meclis üyesi adaylarımız da hepimiz Dulkadiroğlu’nda doğduk, burada yaşıyoruz. Burada yaşamayanlar buranın derdini, çilesini çekemeyenler ne ihtiyaçları bilir ne de hizmet edebilir. Bu yüzden diyoruz ki; Dulkadiroğlu’nu öz evladı yönetsin” dedi.

Saha çalışmalarına da değinen Saman, vatandaşların teveccühü ile karşılandıklarını belirterek; “Partimize her gün katılımlar oluyor, seçim ofisimize gelerek bizlere destek vereceklerini söylüyorlar.  Gittiğimiz her yerde bize kucak açıyorlar.

Hemşehrilerimiz Başkan Adayımızı ve aynı zamanda bizleri çok iyi tanıyor ve güveniyor. Çünkü bizler hiçbir zaman çizgimizden ayrılmadık, parti değiştirmedik. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden yürümekten bir an olsun vazgeçmedik.

Hemşehrilerimiz kendilerine her seçimde verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden artık usanmış, kandırılmaktan yorulmuş. Hizmete kavuşmak istiyor. Bu anlamda da kendilerinden olan, dertleriyle dertlenen bir yönetim istiyorlar.

Biz eşimizi, dostumuzu, akrabamızı belediyeye doldurmayacağız. Her yerde bunun sözünü veriyoruz. Biz ilçemize, insanımıza hizmet için bu yola çıktık.” dedi.

Dulkadiroğlu halkına bir kez daha seslenen Saman; “Seçimlere sayılı günler kaldı. Her oy bir vebaldir. İlçemizin geleceği sizlerin oyu ile belirlenecek. 5 yılımızı daha heba etmeyelim. Depremde aldığımız yaraları sarmak, yaşanabilir bir Dulkadiroğlu inşa etmek için 31 Mart’ta Büyük Birlik’te buluşalım” şeklinde konuştu.  

Editör: Haber Merkezi