Başkan Ateş mesajında şunları söyledi:"Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını hüzünle uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.
 
Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı, aziz milletimizin medeniyet kodlarında var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir.
 
Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimiz daha da pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak büyük bir coşku ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın neşesini, akrabalarımız, komşularımız ve çevremizle paylaşarak gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi kılmaya özen gösterelim.
 
Yapacağımız bu ziyaretler için yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına riayet etmelerini, yorgun ve uykusuz bir şekilde trafiğe çıkmamalarını, sevinç ve neşe günlerinin hüzne, acıya dönüştürülmemesini özellikle istirham ediyorum.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum"dedi.

Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız

Editör: Haber Merkezi