Daha önceki dönemlerde AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu görevini yapan, Onİkişubat Muhtarlar Derneği Başkanı İş İnsanı Ahmet Kılçık, bugün parti binasında düzenlediği toplantı ile belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Çok sayıda muhtarın destek vermek için katılım sağladığı adaylık açıklamasında Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara konuşmasında; “Dernek Başkanımız Ahmet Bey zaten bizim çok sevdiğimiz yol arkadaşımız. Daha öncede partimizde İl Yönetim Kurulu Üyemizdi.

Tabi aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse tüm arkadaşlarımızla birlikte adayımız için çalışacağız.

Ahmet Bey’e de aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ahmet Kılçık da öncelikle kendisini yalnız bırakmayan, destek vermeye gelen muhtar arkadaşlarına ve dostlarına teşekkür etti ve kısaca kendini tanıttı.

Kılçık, konuşmasının devamında asrın felaketini yaşayan şehrimizde insanımın ihtiyaçlarını ve çözümlerini bildiğini ifade ederek; “Geçmişte teşkilatta çalıştım. İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım, en son ise Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı görevindeydim. Mücahit Başkanımla birlikte çalıştık. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesiyim, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında Komite üyesiyim, Yeniyapan Mahalle Muhtarıyım ve Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanıyım.

Bu şehrin çocuğuyum, Onikişubat ilçesinde doğdum büyüdüm. Kahramanmaraş ve Onikişubat’ı çok iyi tanıyorum. Mahallelerin sorunlarını ilçemin temel ihtiyaçlarını, depremden sonra oluşan problemlerin giderilmesi adına yapılması gerekenleri iyi biliyorum.

Bu nedenle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Onikişubat Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum.

Çıkmış olduğum bu yolda buraya kadar gelerek desteklerini esirgemeyen saygıdeğer muhtarlarım, birbirinden değerli dava dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi ve daha sonra tebrikleri kabul etti.

CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi CHP Kahramanmaraş’ta Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Editör: Neşe YILDIZHAN