Güncel

Vali Coşkun, KGC Yönetimini Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun burada yapığı konuşmada şunları belirtti; “Kahramanmaraş basını bu güne kadar hep yanımızda oldu. Bundan sonrada desteklerinizi bekliyorum. Pandemi sürecinde sizlerden destek bekliyorum. Halkımız doğru haber alması, doğru bilgi alması, Pandemi Süreci ile alakalı alınan kararların halkımıza duyurulması konusunda sizlerden destek bekliyoruz. İnşallah hep birlikte bu süreci el ele vererek atlatacağız. Halkımız mutlaka Sosyal mesafe kuralına dikkat etmeli. Maskesiz dışarı çıkmamalı. El ve yüz temizliğine, hijyene önem vermeli. Özellikle evde karantina da olan vatandaşlarımız karantina şartlarına uymalı. Görevli arkadaşlarımız günün herhangi bir saatinde eve gidiyor ve karantina şartlarına uyup uymadığını kontrol ediyor. Uymayanlara gerekli işlemler yapılıyor. Bunlara dikkat ettiğimiz zaman inşallah bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza hizmet etmek için tüm Kurumlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz” dedi.

Vali Coşkun; “Kamu hizmetleri noktasında bazı görevler bizim uhdemizde değil ama tabii ki vatandaşımızda gittiğimiz yerlerde görev ve yetki bizimde olmasa hep dile getiriyor. Bizde ona aracılık etmeye çalışıyoruz, yetkili kurumlarımıza iletiyoruz. Kahramanmaraş’ın huzuru için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün başarılı çalışmaları var. Özellikle Modifiyeli araçlarla ilgili çalışmalar oldu. Olmaya da devam edecek. Yasaların belirttiği durumların dışına çıkan, modifiyeli araçlar ve abartılı egsoz kullanan ve çevreyi rahatsız eden araçlarla ilgili çalışmalar devam edecek. Kahramanmaraş Valisi olarak Pandemi sürecinde bizlere büyük destek veren basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Ali Eskalen ve Yönetim Kurulu üyeleri de Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’a yapmış oldukları bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. Kahramanmaraş Basını olarak destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.