Güncel

Küçük Ahmet İşitme Cihazına Kavuştu

Cihazına kavuşarak yeniden duymaya başlayan küçük Ahmet'in annesi Nurhan Görkem, duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti.

Yahya Kemal Mahallesi'nde yaşayan 2'si kız 3 çocuk annesi Nurhan Görkem'in tek erkek çocuğu olan ve kulak delikleri doğuştan kapalı Ahmet'in işitmesini sağlayan SGKtarafından alınan kemik içi işitme cihazı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.DHA'nın haberi üzerine Görkem ailesine yardım telefonları yağdı. Olayın ardından harekete geçen Kahramanmaraş Valiliği tarafından kemik içi işitme cihazı alınarak anne Nurhan Görkem'e teslim edildi.

'OĞLUMUN KULAKLARININ AÇILMASINI İSTİYORUM'

Günlerdir duyamayan cihazına kavuşan küçük Ahmet'in annesi Nurhan Görkem duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti. Nurhan Görkem, oğlunun kulaklarının tedavi edilmesini isteyerek, şunları söyledi:

"Duyarlı olan herkes aradı. Özellikle anneler aradı. Öncelikle Allah devletimize zeval vermesin. Sayın valimizden, kaymakamımızdan, Asayiş Şube Müdürümüz ve tüm polislerimizden Allah razı olsun. Allah onları her türlü şerden korusun. Devletimiz cihazımızı sağladı. Oğlumun kulaklarının açılmasını istiyorum. Onun tedavi olmasını istiyorum. Bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah oğlumun kulaklarının açıldığı günü de gösterir. Çünkü benim oğlumun durumu çok nadir. Sadece sağlığına kavuşmasını istiyorum. Şu anda duyuyor, işitiyor. Duymaması konuşmasını da engelliyordu. Biz mutluyuz."