Alpedo lezzetler gurubu yönetim kurulu başkanı, şehrin tanıtım elçisi, gönül adamı, şehit ve gazi aile çocuklarının ‘Sami Dede’si’ Sami Kervancıoğlu, şekere dayalı rahatsızlığı sebebiyle uzun süre memleketinden uzak kalmış, İstanbul’da tedavi gördüğü Amerikan Hastanesinden taburcu olduktan sonra, Gafarlı’daki bağ evinde kendini dinlenmeye çekmişti.

Kimlik Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci ’ye hastalığına dair süreci anlatan, ancak doktor tavsiyeleri ve uygulanan reçete sayesinde her geçen gün daha da iyiye gittiğini söyleyen Sami Kervancıoğlu, doktor tavsiyesi nedeniyle kapattığı telefonuna ulaşamayan, ancak gönlü kendisinde olan tüm dostlarına selam gönderdi.

3 AY DAHA İŞİNDEN VE ŞEHİRDEN UZAK DİNLENECEK!

Doktorlarının tavsiyesi gereği stresten uzak, cep telefonu kullanmadan, yediklerine-içtiklerine dikkat ederek her geçen gün daha da iyiye gittiğine vurgu yapan Kervancıoğlu, “İnsan yatağa düşünce, kendini doktorlara emanet edince, sağlığın ne büyük bir hazine olduğunu daha iyi öğreniyor. Ben bunu yaşadım, öğrendim. Mal, mülk, para hepsi boş, yalanmış. Sağlık gibi zenginlik  yok diyenlere bir kere daha hak verdim. Kendime dikkat ediyorum. Dostlarım merak etmesin, çok şükür iyiyim. Ama beni sevenleri, unutmayanları da özlediğimi belirtmek isterim” ifadesini kullandı.

TABİ Kİ İŞİMİ, AŞIMI, DOSTLARIMI ÖZLEDİM! AMA BİRAZ DAHA SABIR!

İlave olarak, geçmiş olsun demek için arayanlara haklı gerekçe sebebiyle cevap veremediği için de üzgün olduğunu belirten Kervancıoğlu, kendisini sevenlerin, çalışanlarının 3 ay daha sabretmesini istedi.

Editör: Haber Merkezi