Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat etkinliklerini edebiyatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Kütüphane Söyleşileri programı çerçevesinde Eğitimci – Yazar Ramazan Avcı, Yazar Salman Kapanoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Alpaslan Yurtsever, Yazar Ömer Yalçınova ve Şair Hüseyin Burak Us halk kütüphanelerinde okurlarla bir araya geldi.

Gençlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği söyleşilerde usta isimler; kitap okumanın hayatımızdaki yeri ve davranışlarımıza tesiri, Kahramanmaraş’ın edebiyat tarihi, gençlerin sorunları ve şiir sanatı gibi pek çok konuya ışık tuttu. Etkinlikte katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan usta kalemler, kitaplarını imzalayarak okurlara hediye etti. Kütüphane Söyleşileri etkinliğinden duyduğu memnuniyeti belirten edebiyatseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Okurlarla Buluşmaya Devam Edecek

Kütüphane Söyleşileri kapsamında 9 Aralık Cuma günü Şair – Yazar Mustafa Köneçoğlu, okurlarla bir araya gelecek. Sezai Karakoç Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek söyleşi saat 14.00’da başlayacak. 12 Aralık Pazartesi günü ise Eğitimci – Yazar Erdoğan Aydoğan, saat 13.30’da Rasim Özdenören Halk Kütüphanesi’nde gençlere seslenecek. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri etkinliğinin okurlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi