Türkoğlu vatandaşı tarafından daha önce yaptığı çalışmalarla övülen Başkan Okumuş hayata geçirdiği yeni proje ile  yine vatandaşlardan övgü topladı. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden günümüze kadar sosyal tesisler, spor sahaları ve Aqua parklı yüzme havuzu yaparak Türkoğlu'nda ilkleri yapmıştı.

Bu ilklere nokta koymayarak devam ettiren Başkan okumuş bu sefer bir ilke daha imza atarak Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi'ni kurdurdu. Böyle ilklere daha imza atacağını dile getiren Başkan Okumuş konuşmasında şunları kaydetti, “Bizim çok önemsediğimiz projelerden bir tanesi, Binicilik ve Okçuluk Eğitim merkeziydi. Proje tamamlandı ve değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bütün Kahramanmaraş’taki bu sporu seven hemşerilerimizi buraya davet ediyoruz. 



Gerek hafta içi, gerekse de hafta sonu eğitimcilerin gözetiminde çocuklarımıza, gençlerimize eğitim verilecek. Burayı bir yaşam merkezi haline getirdik. Hafta sonu veya hafta içi ailelerin buraya gelerek sabahtan akşama kadar vakit geçirebilecekleri bir mekanlarla dolu. 

25 dönüm alan üzerine kurulu olan Binicilik ve Okçuluk Tesisimizde, bir büyük restorant, men acı ile beraber atlarımızın kaldığı ahırlar, çocuk oyun alanları, ok atabilecekleri okçuluk pisti, piknik mesire alanları için kamelyalar, yürüyüş yolları ile donatıldı. Vatandaşlarımızın rahatça güvenli bir şekilde çocuklarını getirebilecekleri bir mekan. Burada emeği geçen bütün benim personel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halkımızı buraya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Editör: Haber Merkezi