Macaristan' da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına Atıcılık TRAP takımımızı 3 Bayan-2 Erkek olmak üzere 5 TOHM sporcumuz  katılıyor.

Sporcularımız Macaristan'a gitmeden önce Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret ettiler.

Genç Sporcuların enerjilerinin motivasyonlarının tam olduğu gözlerden kaçmadı.

Daha önce Dünya 2.si olan Safiye Sarıtürk yaptığı kısa konuşmasında: “Çok iyi bir kamp dönemi yaşıyoruz. TOHM kapsamında bize sağlanan imkanları iyi şekilde değerlendirerek geçiriyoruz. Macaristan'da dereceler alıp Ülkemize kupa ve madalyalarla dönmek istediklerini söyledi İl Müdürümüz Ali İhsan KABAKCI' ya Avrupa yolunda bize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise; “Özellikle TOHM projesi kapsamında ilimizde devam eden Atıcılık branşında artık meyveleri toplamaya başlıyoruz diyebiliriz.

Macaristan'da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında 5 sporcumuzun katılmasın büyük bir başarı olduğuna inanıyorum Macaristan'da  yapılacak olan Avrupa Şampiyonasından da Madalyalarla dönmelerini bekliyoruz” dedi ve   Sporculardan Madalya sözü alarak Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.


AVRUPA ŞAMPİYONASINA KATILACAK SPORCULARIMIZ İSE ŞUNLAR:

1.      SAFİYE SARITÜRK

2.      GİZEM ÇAVUŞ

3.      SERDAĞ SAADET KANDIRA

4.      AHMET BALKANCI

5.      A.TURGUT ARABACI





Editör: Haber Merkezi