Ali Atasever : “Pazarcık’ta bisiklet kullanımının ve bisiklet sporunun yaygınlaşıp gelişmesini, halkımızın hareketsiz yaşamdan uzak, sağlıklı ve mutlu bireyler olmasını, verimli iş yaşamı dışında, mutlu, huzurlu insanlar ve temiz bir çevre ve toplumu amaçlıyoruz. Mehmet TANKİŞİ ağabeyimizin desteği bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Destekleri ile 3 adet bisiklet ve grup üyelerimize forma ve bisiklet tamir malzemeleri aldık. Pazarcık’ta bisikleti olmayan ancak etkinliklerimize katılmak isteyen hemşerilerimize bisiklet temin ediyoruz.

Bisiklet sezonu mevsim şartlarından dolayı daha çok bahar aylarında başlar. Biz de bahar mevsimiyle birlikte her hafta etkinlik düzenleyerek ilçede sosyal yaşama ve spor kültürüne katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Pazarcık’ta bisiklet sporu ve sağlıklı toplum için farkındalık oluşturan etkinliklerle devam edeceğiz.

Önümüzdeki süreçte Pazarcık Bisiklet Festivali adi altında ilçe dışından da katılımların olacağı, kamplı 2 günlük bir bisiklet festivali düşünüyoruz. Tabi bu tür etkinlikler için maddi desteğe ihtiyacımız var. Bundan dolayı Milano’da faaliyet gösteren Güven Döner’in sahibi Pazarcıklı Mehmet TANKİŞİ ve vesile olan Toni Göğremis kardeşimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi