2021-2022 sezonu TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 19. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Turgutluspor ile karşılaşacak. Kahramanmaraşspor, 25 Aralık Cumartesi günü Manisa Turgutlu 7 Eylül Stadında saat 13. 00'de Turgutluspor ile oynayacak. Turgutluspor ligde topladığı 21 puanla 14.sırada yer alırken, 7 puanı bulunan Kahramanmaraşspor ise 19.sırada yer alıyor.

3.RANDEVU

Ligde bir türlü çıkış yakalamayan ve alt sıralarda kalan Kahramanmaraşspor’da boş olan Teknik Direktörlük koltuğuna geçen sezon takımın başında yer alan Sinan Yücer, sportif direktörlüğe ise daha önce Kahramanmaraşspor’da forma giyen Aytürk Hocaoğlu getirilmesi ile takımda yeni bir heyecan başladı. Turgutluspor ile Kahramanmaraşspor takımları futbol tarihleri boyunca 2 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibi 1 kez yendi, 1 maç ise berabere bitti.

 Aralarındaki Bütün Maçlar

 2012/2013 Kahramanmaraşspor 2 - 0 Turgutluspor

2012/2013 Turgutluspor 1 - 1 Kahramanmaraşspor

ASLAN ÇIKIŞ ARIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor yeni Teknik patron ve Sportif direktörle ile anlaşması ile birlikte Turgutluspor maçına hazır. Sezona yeni bir sayfa açmayı planlayan ve kötü günleri geride bırakmayı planlayan Kahramanmaraşspor’da hedef galibiyet olarak belirlendi.

ASLANDA TURGUTLU PROVASI

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü gidişatını sürdüren Kahramanmaraşspor deplasmanda oynayacağı Turgutlu maçının provasını yapıyor.

2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 19.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, hafta sonu Manisa Deplasmanında oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligi 19. Haftasında Turgutluspor, maçının hazırlıklarına ara vermeden sürdüren ve Ligde Kritik bir dönem geçiren Kahramanmaraşspor kendi tesislerinde gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü. Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor yeni teknik adam Sinan Yücer koordinesinde çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile deplasmandaki maçın provasını gerçekleştirdi. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olmadığı fark edildi. Bu sezon oynadığı futbolla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Kahramanmaraşspor yeni teknik adamla yeni bir sayfa açmak için çalışıyor.

MÜSABAKANIN HAEMLERİ AÇIKLANDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 19.Hafta maçında Turgutluspor, ile Kahramanmaraşspor arasında 25 Aralık Cumartesi günü saat 13:00 'de başlayacak olan maçın hakemleri açıklandı. Merkez Hakem kurulu, 2. Lig Kırmızı Grupta 19.Hafta maçında Manisa Turgutlu 7 Eylül Stadında 25 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak olan Turgutluspor, Kahramanmaraşspor maçının hakemlerini açıkladı.

Buna göre; Turgutluspor, Kahramanmaraşspor maçını Şanlıurfa bölgesinden Erhan Kutlu yönetecek. İstanbul Bölgesinden Ali Uğurtan Demirtaş ile Önder Çalış yardımcı hakem olurken, Van Bölgesinden Sercan Karaca ise dördüncü hakem olacak.

Editör: Haber Merkezi