Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Kahramanmaraşspor heyeti ve Başkan Okumuş, Beyoğlu Spor kompleksinde müsabakaların oynanması için incelemelerde bulundular.

Ziyarete ilişkin Kahramanmaraşspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) onayıyla ligin ikinci yarısındaki karşılaşmaların Türkoğlu’nun Beyoğlu Mahallesi yer alan Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’nde yapılacağı ifade edildi.

İşte Kahramanmaraşspor’un konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

“Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanımız Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret ettiler. Başkan Okumuş ve kulüp yönetimimiz, Beyoğlu Spor kompleksinde müsabakaların oynanması için incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemeler sonucunda; Federasyonun onayıyla, Kahramanmaraşspor'umuz, Ligin ikinci yarısında oynayacağı maçlara, Türkoğlu İlçemizin Beyoğlu semtinde yer alan  #RecepTayyipErdoğan spor kompleksi ev sahipliği yapacak.

Kahramanmaraşspor'umuzun, herzaman yanında yer alan Türkoğlu Belediye Başkanı Sn Osman Okumuş'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kahramanmaraşspor Kulübü

Editör: Haber Merkezi