TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7’nci haftanın perdesi yarın oynanacak olan kritik karşılaşmalarla devam edecek. Ligde oynadığı 6 maçın tamamından sahadan mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor, yeni teknik direktör Recep Aydemir yönetiminde ilk maçına çıkarak ligdeki ilk puanlarını almaya çalışacak.

Şu ana kadar ligde 3 gol atıp, kalesinde ise 16 gole engel olamayan Kahramanmaraşspor, son yılların en kötü performansı ile karşı karşıya. Teknik heyetin değişmesi ile birlikte yeni bir hava yakalama fırsatı bulan Kırmızı Beyazlı ekip ile Bodrumspor, lig tarihinde birbirlerine sadece bir kez rakip olurken, bu maçı Bodrumspor 2-1 kazanmasını bilmişti.

Ev sahibi Bodrumspor, ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 12 puanla 6’ncı sırada yer alırken, Kahramanmaraşspor ise çıktığı 6 maçtan da sahadan yenilgi ile ayrıldı ve puansız bir şekilde ligin dibine demir attı.

MAÇ BİLGİLERİ:

Tarih/ Saat: 10.10.2021/ 15.30

Stat: Bodrum İlçe Stadı

Hakemler: Burak Taşkınsoy (Orta Hakem), Serdar Osman Akarsu (Yardımcı Hakem), Mikail Can (Yardımcı Hakem), Özer Özden (Dördüncü Hakem)

Editör: Haber Merkezi