Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler, Güzellik Salonları odası üyeleri tarafından oluşturulan, "Kahramanmaraş Show Team" 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen İnternational Hair Festival'de mankenlerine polis, asker ve sağlıkçı üniforması giydirerek onlara farklı saç modelleri yaptı. Müzik ve arka planda görseller eşliğinde gerçekleştirilen sahne performansı ise juri tarafından "en başarılı sahne performansı" ödülüne layık görüldü.

28 kişiden oluşan şov takımı ödül olarak kazandıkları kupa ve madalyayla birlikte ilk olarak İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nu ziyaret ederek minnet duygularını ifade etti.

İl Emniyet Müdürlüğünde takımı ağırlayan Cebeloğlu, şov takımının Türk gençliğinden beklenen o başarıya odaklı ve azimli bir çalışma yaptığını belirterek, "Festivalde şehrimizi güzel bir şekilde temsil ettiler ve ödüllerle döndüler. Bundan sonraki turnuvalarda da bizi zirveye taşıyacaklardır. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Seçtikleri kareografi gerçekten çok anlamlı." dedi.

Takım lideri Ahmet Ceyhan ise milli duygularla sahneye çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Bu milli duygularımızı da bizlere dokunduran ülkemizin şanlı ve şerefli emniyet mensuplarımızdı. Dünya'da pandemiden en az etkilenen ülke olmanın haklı gururunu bize yaşatan emniyet mensupları, jandarma ve sağlık personelleri oldu. Bizlerde sahnede Kahramanmaraş show team olarak bir sahne hazırladık. Bu alanda ödül kazandık. Mankenlerin üzerindeki üniformalar, müziklerimiz ve görsellerimiz çok beğenildi." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi