İlçemizdeki spor aktivitelerine katkı sağlamak amaçlı ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda ki düzenlemelerden sonra formalar ve voleybol topları mahalle muhtarlarına belediyemiz tarafından teslim edildi.


Düzenlenen turnuvada, ilk olarak Kılılı - Yeşilyöre, Gaziosmanpaşa-Cumhuriyet, Kumçatı-Şekeroba mahalleleri arasında yapıldı.



Etkinlikte konuşma yapan Kumçatı Muhtarı Mustafa Kemal Soğuksu, öncelikle Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Necati Yıldız’a teşekkür ediyorum. İmkan Bizden Oynamak Sizden adlı gençlerimize faydalı bir proje başlattı,daha güzel projelerinde başlatacağına inanıyoruz eminiz.Mahalle muhtarları olarak biz bu projelerden çok memnun olduk.ilçemize hayırlı olsun.Başkanımıza ve müdürümüze gençlerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.


Şekeroba mahallesinin temsilcisi Mehmet Gül ise konuşmasında; Başkanımıza ve Müdürümüze teşekkür ediyorum, ilçemizde olması gereken kaynaşma etkinliği olmuş, herkese teşekkür ediyorum,dedi.



Belediye Bşk. Yrd. Ramazan Bozdoğan konuşmasında; Türkoğlu Belediyemiz ve İlçe Spor Müdürlüğümüz tarafından organize ettiğimiz ‘imkan bizden oynamak,oynamak sizden’ adlı proje kapsamında 44 mahallemizle turnuvalar düzenledik.Turnuvaya katılan sporcularımızın toplarını ve formalarını belediyemiz hediye etti,bütün muhtarlarımızda yoğun ilgi gösterdi.Bu turnuva bittiğinde de kurum müdürlerimiz aracılığı ile yine turnuvalar düzenleyeceğiz.Tüm sporcularımıza ve ilgi gösteren muhtarlarımıza Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş adına teşekkür ediyorum, diyerek konuştu.   

Editör: Haber Merkezi