Programa, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Belediye Meclis Üyeleri ve spor kulüpleri katıldı. 



Açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Hain saldırılar sonucu şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara rahmet dileyen Başkan Okay, milletin birliğinin ve dirliğinin bu gibi saldırılarla yıkılamayacağını hatırlattı.

Amatör spor kulüplerine yapılan yardımlar hakkında konuşan Başkan Okay, sosyal belediyecilik anlayışıyla bu gibi faaliyetlere çok büyük önem verdiklerini hatırlattı.



Amatör spor kulüplerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu hatırlatan Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Özellikle semtlerimizde oluşturulan spor kulüpleri, gençlerimizin sportif gelişimine çok büyük katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak başarılarına da katkı sağlamaktadır. Biz de sosyal belediyecilik anlayışıyla bu spor kulüplerimize çeşitli yardımlarda bunduk. Kurulduğumuz günden bu yana da bu yardımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz."
Editör: Haber Merkezi