Son Haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla galibiyete hasret kalan Mavi Fırtınada Teknik Direktör Halil Yücel istifasını yönetim kuruluna sunmuştu. Halil Yücel’in istifasını kabul eden Yönetim Kurulu yapmış olduğu araştırmalar sonucundan Tecrübeli Teknik Direktör Ümit Şengül ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Teknik Direktör Ümit Şengül yapmış olduğu açıklamada; ‘’Ligdeki pozisyon itibarıyla sıkıntılı bir süreç var. Öncelikle hedefimiz ligdeki bu sıkıntılı süreci atlatıp ligi iyi bir yerde bitirmek olacak. Bizim ekip olarak büyük hedeflerimiz var. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde bitirdikten sonra önümüzdeki sezon için çalışmalara başlayacağız’’ dedi. 

ÜMİT ŞENGÜL KİMDİR
6 Eylül 1968 Yılında ’ta doğan Tecrübeli Teknik Direktör Ümit Şengül Futbol hayatında Ayvalıkgücü Belediyespor, Bursaspor, Kayserispor, Kartalspor, Medipol Başakşehirspor, Gebzespor ve Yeşil Bursaspor formaları giymiştir. 1991-1996 Yılları arasında 5 yıl süper liğde Bursaspor forması giyen Ümit Şengül , 2002 Yılında Futbolu bırakarak Aksarayspor’da Antrenör olarak göreve başladı. Daha Sonra Sırasıyla Çanakkale Dardanelspor, Şanlıurfaspor, Eskişehirspor, Konya Anadolu Selçukspor, Bandırmaspor, Manisaspor ve Bolusporda Yardımcı Antrenör, Yeşil Bursaspor ve Bursasporda Teknik Direktör Olarak görev yapmıştır. 

Editör: Haber Merkezi