Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı güreşçisi Halil Gökdeniz, şehre gelişi sırasında karşılanarak konvoy eşliğinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Şampiyon Güreşçi Halil Gökdeniz ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Halil kardeşimizi tebrik ediyoruz. Arjantin’de Türkiye’mizi temsil etti. Arjantin’de Türkiye adına çok önemli bir başarı elde etti. Gençlik olimpiyatlarında Bronz madalya aldı. Halil tabii çok değerli bir sporcumuz. Avrupa’da yapılan müsabakalarda da daha 3-4 ay öncesinde çok önemli derecelere imza atmıştı. Yani sürekli artan başarı grafiği var. Biz Halil’den olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz. Dünya şampiyonlukları bekliyoruz. Ve Halil’de disiplinli bir sporcu, yoğun çalışan, antrenmanlarını aksatmayan ahlaklı, edepli, disiplinli, terbiyeli bir sporcumuz. Halil’e çok güveniyoruz. İnşallah Halil’den beklediğimiz İstiklal Marşımızı okutmak. Ay yıldızlı al bayrağımızı göndere çektirmek. Tabii biz Büyükşehir olarak güreşe yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerde ve yıldızlarda çok önemli çalışmalarımız var. Güreş takımımız Güreş Süper Lig’inde. Önümüzde ki müsabakalarda da yeni başarılar bekliyoruz güreşçilerimizden. Şu an Türk Milli Takımının neredeyse yarısı gençlerde ve yıldızlarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor takımından oluşmakta. Tabii bu bizim için çok önemli bir başarı, övünç kaynağı. Daha güzel hizmetlere hep beraberce imza atmaya devam edeceğiz. Hocalarını tebrik ediyorum, kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyoruz, ailesini tebrik ediyoruz; böyle bir evlat yetiştirdikleri için. Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olsun Halil kardeşimizin başarısı” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı güreşçisi Halil Gökdeniz Arjantin’in Buenos Aires kentinde düzenlenen ve 206 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcunun katıldığı Gençlik olimpiyatlarında Türkiye 17 dalda toplam 55 sporcu ile mücadele ederek 10 madalya kazandı.

Editör: Haber Merkezi