2021- 2022 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da 15 gün sürecek olan devre arası kamp yoğun tempoyla devam ediyor.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına 2 Ocak Pazar günü başlayan Kırmızı Beyazlılar, Antalya Kemer'de teknik direktör Sinan Yücer ve yardımcı antrenörler gözetiminde kamp çalışmalarına başladı. Eksik mevkilerini güçlendirmeye çalışan kırmızı beyazlı ekibin, ilk transferi Şanlıurfaspor'da oynayan Can Erdem, ikinci transferi de Ceyhanspor’da oynayan Okan Saraçoğlu oldu. Yeni transferlerin, önümüzdeki günlerde kampa katılacağı ifade edilirken; Kahramanmaraşspor'un kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Takımın kamp çalışmaları hakkında konuşan teknik direktör Sinan Yücer, takımın uyumlu bir şekilde çalıştığını aktardı. Futbolcuların çalışmalarından olukça memnun olduğunu dile getiren Yücer; “Takımın antrenman performansı çok iyi. Oyuncularım çok iyi çalışıyor ve en ufak bir sorun yaşamıyoruz. Burada herkes birbirlerini zorluyor Oyuncularım dayanıklılık ve kuvvet antrenmanlarına çok iyi adapte oluyor. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalar sürüyor. Eksik mevkilere transferlerimizi yapıp güçlendirmelerimizle ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Ben hazırlık dönemindeki çalışmalardan oldukça memnunum. İnşallah en doğru zamanda en doğru sonuçları alarak istediğimiz başarıyı yakalarız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi