Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Afşin Belediyespor Güreş Takımı'nın antrenmanını izledikten sonra, ata sporumuz güreşi çocuklarına sevdirdikleri için başta ailelerine ve spor hocalarına teşekkür etti. 

Başkan Güven geleceğin pehlivanlarına eşofman, ayakkabı ve spor malzemeleri hediye etti. 



Genç yaşta spor ile uğraşan bu geçlerin gelecekte büyük başarılara imza atacaklarını belirten Başkan Güven konuşmalarında şunları belirtti, "Afşin Belediyespor olarak başta ata sporumuz Güreş olmak üzere Futbol ve Wushu alanlarında faaliyetlerimiz var. Afşin’de gençleri sosyal hayatın zararlı alışkanlıklarından uzaklaştırarak örnek nesiller yetiştirmek amacı ile spora teşvik ediyoruz.  İlçemizde birçok başarılı sporcumuz var. Avrupa ve Türkiye derecesi alan sporcularımızın yanı sıra bu platform Milli takımımıza da sporcular yetiştiriyor. Güreş ve Wushu branşında ülkemiz genelinde çok iyi bir yerdeyiz. Sporcularımız bu alanlarda büyük başarılar kazanarak güzel sonuçlar alıyorlar. Her şey geleceğimizin teminatı gençlerimiz için. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile birlikte oluşturduğumuz projelerle gençlerimizi sevdikleri spor dallarına yönlendirecek çalışmalar yapıyoruz. Bu vesile ile burada çalışma yapan gençlerimize başarılar diliyorum. Afşin’imizi, Kahramanmaraş’ımızı ve Ülkemizi branşlarında en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır. Bu gençlerimizin arasında da ebetteki Milli takım sporcularımız çıkacak ve Ailelerine, Vatana, Millete hayırlı evlatlar yetişecek.” ifadelerini kullandı. 

Genç güreşçilere eşofman, ayakkabı ve spor malzemeleri dağıtımı sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program son buldu.


Editör: Haber Merkezi