Türk Ocağı Kahramanmaraş Başkanı Avukat Kemal Yavuz ve yönetiminin katılım sağladığı programda MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar ile birlikte Onikişubat ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları başkanları da yer aldı.

Karakoç Dora; Türk Ocağı yönetimini ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirirken, "Şehrimiz ve ülkemiz için hayati öneme sahip olan bir süreçten geçiyoruz. Türk Milliyetçileri ülkenin kaderinin oylanacağı bu seçimde üzerine düşeni ziyadesiyle yapacaktır. Kahramanmaraş Türk Ocağı yönetimine ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederim. Ortak akılla şehrimizin geleceğini planlayacağız ve yine ortak akılla istişare ederek yaralarımızı saracağız. Bugün burada aynı hissiyatla, aynı duygu ve düşüncelerle bir araya gelmiş olan hocalarımızın ve akademisyenlerimizin fikirleri çok kıymetli. Allah'ın izniyle 15 Mayıs sabahından itibaren vahit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayıp yol olacağız. Çünkü yükümüz ağır, yolumuz uzun ve umudumuz diri. Bu vesileyle tekrar nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Türk Ocağı Kahramanmaraş Başkanımız Sayın Avukat Kemal Yavuz Bey'e ve yönetimine canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

Karakoç Dora'ya hayırlı olsun ve destek ziyaretinde bulunan Türk Ocağı Kahramanmaraş Başkanı Avukat Kemal Yavuz, "6 Şubat depreminde büyük hasarlar gören şehrimizin yeniden inşa edilmesi sürecinde ortak aklı önemsiyoruz. Devlet kurumları, siyaset ve STK'lar koordinasyon içerisinde çalışmalıdır. Zuhal Hanımın adaylığını çok önemsiyoruz. Bu sebeple hayırlı olsun ve destek ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. 14 Mayıs Seçimlerinde başarılar diliyor, seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" açıklamasında bulundu. 

Türk Ocağı Kahramanmaraş yönetimiyle çekilen aile fotoğrafı ile program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi