Milletvekili seçildiği günden bu yana seçim bölgesi ve memleketi Kahramanmaraş’a sık sık gelerek, sorunları, sıkıntıları yerinde dinleyen, çözüm üretme noktasında gösterdiği gayretle takdir toplayan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu kente gelen Aycan, ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Halk Sağlığı Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ülkenin Covid-19 salgınıyla mücadelede baş aktörleri olan sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde dinledi.

Aycan, daha sonra Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Nasuh Timarcıoğlu ile birlikte Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Metin Bölükbaşı’nı, Şeyh Adil Mahallesi Muhtarı Şahin Çayır’ı, Karaziyaret Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Sivri ve bu mahallelerde bulunan esnafları ziyaret etti. Muhtar ve esnaflarla sohbet eden Aycan, sorun ve önerileri dinlerken, çalışmalarından da bahsetti. Aycan, ziyaretler sırasında yoldan geçen vatandaşların da sevgi gösterileri ile karşılaştı.

 SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞIMIZDIR

Sağlık çalışanları ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Aycan, sağlık çalışanlarının kendileri için gurur kaynağı olduğunu söyledi. Aycan, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş Halk Sağlığı Başkanlığını ziyaret ettik. Yürütülen Covid-19 Filyasyon çalışmaları hakkında bilgi aldık ve filyasyon ekibiyle sohbet ettik. Virüsün yayılmasını önlemek filyasyon ekipleri sayesinde olacaktır. Tüm sağlık çalışanlarından gurur duyuyoruz. Sağlık çalışanlarımız bizim gurur kaynağımız. Bu zorlu süreçte gösterdikleri üstün gayreti ve özveriyi asla unutmayacağız. Türkiye bu konuda çok başarılı bir süreç yaşadı. Kamu hastaneleri, özel hastaneler, herkes ne gerekiyorsa yaptı. Sağlık çalışanlarımız gerçekten kocaman kalpli kahramanlar ve hâlâ kahramanlık yapmaya devam ediyorlar. Şu anda hem Türkiye’de hem de dünyada sağlık çalışanlarımız çok önemli bir süreci yönetiyor.”

MUHTARLAR BİZİM EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Sağlık çalışanlarını ziyareti sonrası bir sonraki durağı muhtar ve esnaflar olan Aycan, amaçlarının daha güzel bir Kahramanmaraş oluşturmak olduğunu vurgulayarak, muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olduğunu ifade etti. Aycan, “Amacımız her mahallesi yaşanabilir ve daha güzel bir Kahramanmaraş oluşturmak. Bu manada muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahallelerimizde belediyemiz tarafından yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Modern bir Kahramanmaraş için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi. Bizler milletvekilleri olarak her sokaktaki, her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde çözüm üretiyoruz. Bu manada muhtarlarımız bizim mahallelerdeki elimiz, kulağımız, kısacası en önemli çalışma arkadaşımızdır” şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZİN EKONOMİK TEMELİNİ ESNAFLARIMIZ OLUŞTURUYOR

Halkın ve esnafın sorunlarına eğilen bir anlayışla çalıştıklarını belirten Aycan,  “Biz seçimden seçime değil yılın her günü vatandaşlarımızın arasındayız. Şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnaflarımız başımızın tacıdır. MHP olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız günün 24 saati hangi konuda olursa olsun sorunlarına çözüm üretmemiz için bizimle görüşebilirler. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar ve esnaflar ise gerçekleşen ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Aycan’a başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi