MHP İl Başkanı Ömer Özkan, dün kişisel sosyal paylaşım sitesinden seçim tarihini duyurarak, hayırlı olmasını diledi ve ülküdaşlarına da seslendi.

Özkan, ülküdaşlarına şu şekilde mesaj verdi:  

“YSK tarafından iptal edilen il kongremiz, İl Seçim Kurulu’nun Kararı doğrultusunda 27 AĞUSTOS Pazar günü yenilenecektir. Kongremizin şimdiden milletimize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, bir iki hususu siz çok değerli ülküdaşlarımla paylaşmak istiyorum.

Öncelikle ÜLKÜCÜ, SORUMLULUK SAHİBİDİR. Bütün hal ve davranışları yüksek bir vazife şuurunun izlerini taşır. Ülkücü, samimidir. Samimiyet, birbirimize senli benli hitap etme ihtiyacından çok “BİZ” diyebilmek için gösterdiğimiz ulvi bir haslettir.

Merhum Başbuğumuz ÜLKÜCÜLERE, “Hepiniz birer bayraksınız, bayrağı yere düşürmeyin, lekeletmeyin“ demiştir. Arkadaşlarımızın hal ve davranışlarında bu öğüde sıkı sıkıya bağlı kalmalarını arzu ve istirham ediyorum.

İkinci bir husus, sosyal medya paylaşımları ile ilgilidir.

Kıymetli arkadaşlarım:

Partimizin başarısı için meşru her yöntemi kullanarak hepimiz çok çalışacağız. Bu kapsamda sosyal medyanın imkânlarından da faydalanacağız. Ancak çalışmayı daha doğrusu mücadeleyi içe dönük değil, dışa dönük yapacağız. Sosyal medya paylaşım ve yorumlarımızda asgari nezaket ve nezahet ölçülerine dikkat etmeli ve ÜLKÜCÜYE yaraşır şekilde sorumlu davranmalıyız.

Bu sorumluluk ve yüksek vazife duygusuyla; Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Genel Başkanımızın şahsında Milliyetçi Hareket Partisi tüzel kişiliği ve onun değerli mensuplarına haksız ve hadsiz isnat ve iftiralara asla müsaade etmeyeceğiz.

Aziz dava arkadaşlarım;

9 IŞIK’ın umdelerinden birisi de AHLAKÇILIKTIR. Ahlakçılık ilkesine riayet etmeyen kişileri ÜLKÜCÜ kabul etmiyor ve asla muhatap almıyoruz. Bu çerçevede ‘Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir” şiarına aykırı davranan her kim olursa olsun lütfen sizler de itimat ve itibar etmeyiniz. Seçim sürecinde yaşanabilecek dezenformasyonlara prim vermeyiniz. Biz ‘Büyük bir davanın temsilcileriyiz.” Duruşumuz, davranışımız ve sözümüz DAVAMIZIN büyüklüğüne yaraşır şekilde olmalıdır.

Partimiz de demokratik süreç devam etmektedir. Birliğimizi muhafaza ettiğimiz zaman dirliğimiz bozulmayacaktır. Şayet kendi içimizde tefrikaya düşer, bölünür, ufalanırsak bırakın başarılı olmayı Allah korusun zeval kaçınılmaz olacaktır. Aslolan davamızdır.

Sadakatimiz şahıslara değil davamıza olmalıdır. Her türlü makam ve mansıptan bağımsız olarak ÜLKÜCÜ olarak anılmak ve bilinmek şereflerin en büyüğüdür.

Bu düşüncelerle selam ve saygılarımı sunar, 27 AĞUSTOS Tarihinde yapılacak Kongremizin Partimizin iktidarına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.

Ömer ÖZKAN

İL BAŞKANI”

Editör: Haber Merkezi