KASİAD Danışma ve Yönetim Kurulum Müşterek Toplantısında, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Celalettin Güvenç' i konuk etti.

Başta terör olayları olmak üzere ülkemizin, şehrimizin ve iş dünyasının çeşitli sorunlarının görüşüldüğü toplantı sonrası, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği’nin danışma ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Güvenç, İş adamlarımızın görüş ve düşüncelerine daima saygılı olduğunu, her konuda el ele vererek sorunların aşılmasında yardımcı olacağını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan ve kurul üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Ali Arpasatan ise “Davetimize icabet ederek bizimle birlikte olmanızdan son derece memnun oldum. Kurul üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Toplantıya, danışma kurulu başkanımız Mehmet Arifioğlu ile Ahmet Duran Balsuyu, Mehmet Hanefi Öksüz, A.Kadir Kurtul, A.Kamil Şirikçi, Ashabil Tanrıverdi, Alişan Arıkan, Atila Kanbur ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Hacı Kamil Uncu, Mehmet Cihat Sezal, kurul üyelerimiz Erol Büyükdereli, Burak Arıkan, Uğur Toka, Cihangir Çalık, Mehmet Ongun, Ahmet Serkan Tanrıverdi ve Genel Sekreterimiz Ahmet Görgülü hazır bulundular.


Editör: Haber Merkezi