CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ile genel merkez tarafından görevlendirilen TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ve Ankara Milletvekili Servet Ünsal ile birlikte 2019 yerel seçimlerini konuşmak üzere Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

ZMO Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yerel seçimler için görüşlerini alan CHP’li heyet, STK’ların görüş ve önerilerinin önemli olduğuna vurgu yaptılar.

CHP İl Başkanı Esat Şengül, 2019 yerel seçimlerinde başarıyı yakalamak için hem vatandaşların hem STK’ların fikirlerini aldıklarını, beklentilere karşılık verebilecek adaylarla seçmenin karşısına çıkacaklarını söyledi.

CHP Milletvekilleri Burcu Köksal ve Servet Ünsal beyan edilen fikirleri not alırken aynı zamanda ZMO Başkanı Dumlupınar’dan Kahramanmaraş’ın Tarımsal durumu hakkında da bilgiler aldılar.

CHP’li heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dumlupınar, demokrasilerde muhalefet çalışmalarının önemli olduğuna dikkat çekerek, sorunları gündeme taşıyan gerçek anlamda yapılan muhalefetin iktidarı daha iyi çalıştıracağını ve daha fazla hizmetin alınacağını söyledi.  

Editör: Haber Merkezi