Cumhuriyet Halk Partisi Pazarcık İlçe Binasında Düzenlediği basın toplantısı ile Pazarcık Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Haydar İkizer, seçimlere heyecan kattı.

Adaylık açıklamasında partilileri selamlayarak konuşmasına başlayan CHP Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı Av. Haydar İkizer, “Ülke olarak dış politikadan, ekonomiye, eğitimden, demokratik hak ve özgürlüklere kadar, hepimizi kaygılandıran bir dönem yaşıyoruz. Hiç şüphe yok ki bu süreçte umudun adı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ulusça içinde bulunduğumuz bu kritik günlerde, genelde çağdaş bir Türkiye, yerelde Çağdaş bir Pazarcık hedefi ile Pazarcık Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin nezdinde kamuoyu ile paylaşmaktan Onur ve mutluluk duymaktayım” dedi.

PAZARCIK İÇİN DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEĞİME İNANIYORUM!

Pazarcık’ın, sorunlarını iyi bildiğini ifade eden İkizer, bu sorunları çözecek gücü, donanımı ve bilgiyi kendinde bulduğunu belirterek şöyle konuştu: “Doğrular üzerine kurulan, menfaat ve çıkar beklemeden yanımda duran ve beni destekleyenlerin samimiyeti ve destekleri ile Pazarcık için daha iyisini yapabileceğim inancı ile yola çıktım. Geçmişte bütün yerel yöneticilerin iyi niyetle hizmetler verdiğinden hiç bir şüphem yoktur. Ancak ben Pazarcık için daha iyi şeyler yapacağımı, Pazarcık’ımızın kültürünün, tabiatının ve coğrafi konumunun vermiş olduğu avantajları da kullanarak daha iyi yaşanabilir bir kent yaratma düşünce ve arzusundayım. İnanıyorum ki; Pazarcık örnek ve gözde bir yer olacaktır. Yapacaklarımı seçim süreci içinde açıklayacağım.” “Türkiye’nin geleceği gençlerin özgürlüğüne ve vizyonuna bağlıdır!”

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ SUNACAĞIM

Konuşmasında gençlere ve kadınlara da yer veren İkizer, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin güvencesinin gençler olduğunu vurgulayarak açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “Türkiye’nin geleceği gençlerin özgürlüğüne, eğitimine, yaratıcılığına ve vizyonuna bağlıdır. Gençlerin duygu, düşünce ve isteklerini dikkate alarak onların görüşlerini önceliklerini ve arzularını dinleyeceğim, faaliyete geçireceğim. Ülkemizde; Temel hak ve özgürlüklerden yararlanması ailedeki erkek bireylerin inisiyatifine bırakılan kadınlarımızın haklarını savunmak benim öncelikli görevim olacaktır. 27 yıldır Pazarcık’ta avukatlık yapan biri olarak ilçemizin, mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını ve nasıl çözüleceklerini tek tek biliyorum.” “Yaşamı kolaylaştıran bir tutum içinde olacağım!” Kavgacı değil uzlaşmacı, tarafsız, birleştirici, insanları kutuplaştırmayan, ayrım yapmayan ve yaşamı kolaylaştıran bir tutum içinde olacağını aktaran CHP Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı İkizer, şunları kaydetti: “Seçilirsem, kapım herkese her zaman açık olacaktır. Bütün Pazarcıklıların Belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimin ve halkımızın uygun görmesi halinde 31/03.2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Pazarcık Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu kamuoyunun takdirlerine saygı ile sunarım. ‘Pazarcık için birlik zamanı’ diyor ve ‘Pazarcık İçin hep birlikte’ sloganı ile yola çıkıyoruz.”

AV. HAYDAR İKİZER KİMDİR?

1969 yılında, Maksutuşağı köyünde doğdu. İlköğrenimini Maksutuşağı köyünde, orta öğrenimini Gaziantep Gazi Ortaokulu’nda, liseyi Gaziantep Şehit Şahin lisesinde tamamladı.

1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesine girdi. Bu fakülteden 1989 yılında mezun oldum. Ankara Adliyesinde stajını tamamladıktan sonra 1991 yılında Pazarcık’ta serbest Avukat olarak çalışmaya başladı.

Pazarcık’ta Cumhuriyet Halk Partisinde; İlçe Delegeliği, İl Delegeliği, Kurultay Delegeliği, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Eğitim Sekreterliği ve İlçe Başkan yardımcılığı, 1999-2002yılları arasında ise İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi Kurucu Üyeliği, Kahramanmaraş Barosu Pazarcık Temsilciliği Kurucu Başkanlığı, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu Derneği Kurucu Üyeliği, Pazarcık Tüketici Hakları Hakem Heyeti Üyeliği yaptı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi