1948'de Andırın Kahramanmaraş'ta doğdum. Kırşehir Eğitim Enstitüsünden mezun oldum. Andırın ve Kadirli'de öğretmenlik yıllarında Milli Gençlik Vakfında görev yaptım.1998 yılında emekli olduktan sonra Fazilet Partisi Kadirli İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. 2001'de Saadet Partisi Kahramanmaraş Kurucular Kurulunda teşkilat başkanlığı yaptım. 2002-2007 yıllarında Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve GİK Üyeliği yaptım. Son olarak Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisine katıldım. Halen AK Parti Kahramanmaraş İl Disiplin Kurulu üyesiyim.Yıllarca köylerinde memleket sevdasıyla öğretmenlik ve vakıf çalışmaları yaptığım ilçem Andırın'a belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.

ANDIRIN PROJELERİ:

ALTYAPI

Andırın ilçe merkezinin içme suyu sorunu kalıcı bir şekilde çözülecek, kırsal mahallelerde evinde içme suyu olmayan hane kalmayacaktır.

İlçe merkezinin yolları zaman geçirilmeden bitirilecek, Kadirli-Andırın-Göksun şehirlerarası yolunun tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunulacaktır. 

İSKAN BAYINDIRLIK

Makul fiyata konut ihtiyacını karşılamak maksadıyla TOKİ ile görüşmeler yapılacaktır.

Kentsel dönüşüm ile ilçe merkezi yeni, çağdaş, işlevsel, ticari alanları genişlemiş bir hal alacaktır.

Bir kompleks ile otopark, daimi semt pazarı, toplantı salonu, düğün/toplantı salonu ihtiyacı çözüme kavuşturulacaktır.

İlçe merkezine ve eskiden belediyelik olan büyük mahallelere taziye evleri/millet kıraathaneleri inşa edilecektir.

Bütüncül bir proje ile tuvalet, hamam, yüzme havuzu inşa edilecektir. 

ÇEVRE

Kalıcı çalımsı bitkilerle peyzaj çalışmaları yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler yaparak park Millet Bahçesi haline getirilecektir. Her mahalleye çocuk oyun parkları yapılacaktır.

EKONOMİ

İlçe dışında bulunan işadamlarımız ve bürokratlarımız ile görüşmeler yaparak, Andırın’ın ihtiyacı olan ekonomik kalkınma için birlikte çalışma teklif edilecek, Andırın’a yatırım için kolaylıklar sağlanmaya çalışılacaktır.  Hayvansal kaynaklı (peynir, keçi sütü) entegre tesisler yapımına öncülük edilecektir.

Defne, okaliptüs, kekik gibi bitkiler için tıbbi aromatik yağ üretimi tesisi için öncülük yapılacaktır.

Defne (har) bazlı sabun kozmetik üretimi için girişimlerde bulunulacaktır.

Çilek, kivi, lavanta, sera yetiştiriciliği gibi katma değeri yüksek ürün yetiştirilmesinde öncülük yapılacaktır.

Tatlı su balıkçılığının geliştirilmesi için öncülük yapılacaktır.

TURİZM

Yayla turizminin geliştirilmesi için kurulacak Belediye kooperatifi ile özgün mimariye sahip yayla evleri inşa edilecektir. Kış turizminin geliştirilmesi amacıyla küçük bir tesisin yapımı için girişimlerde bulunulacaktır.

Ceyhan’dan Göksun’a tarihi İpekyolu üzerinde bulunan kalelerin restorasyonu ve düzenlenmesine öncülük edilecek, Kale turizmi için çalışmalar yapılacaktır.

İLETİŞİM

Öncelikle göreve başlar başlamaz kamu kurumlarının yöneticileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunulacak, bu istişareler görev süremizce devam edecektir.

Sonuç olarak; bir Andırın sevdalısı, memleket sevdalısı, hizmet sevdalısı, davamızın sevdalısı olarak güzel ilçemiz Andırın ve hemşerilerim için çalışmak istiyorum.

                           

Editör: Haber Merkezi